1000 tecken kvar

Gästbok

• 27 sep 2010 Pidda

Tjena killar!!!
    Synd att det inte gick vägen i helgen, sur hedersam förlust igen. Jag har varit på fotbollsresa i Liverpool och fått mängder av energi efter att ha upplevt "you never walk alone" live. Nu kör vi och då kommer inte Vittsjö att hänga med. Vi ses på onsdag allesammans!

Rapportera

Rapportera

• 24 sep 2010 Rökesupporter

Kaizer - va nu inte allt för säker på att poängen mot broby räcker, det återstår ju 2 omg. Vem hade inte haft ett stort leende efter först ha spelat hem 3 viktiga poäng och sen vinna på att brobys ledning inte kan räkna till tre. 6 p på ett bräde. Grattis. Om röke o ni vinner de sista 2 omg så slipper vi kval och kan spela ytterliggare roliga derbymatcher 2011

Rapportera

Rapportera

• 23 sep 2010 Joakim Geiwald

Eller kolla på den nya och förbättrade Resultatsidan direkt på vår egen sida... :)

Finja-Hörja 1-4
    Härlig insats killar! Vi tar tre poäng i denna ödesmatch och gör det riktigt övertygande. Det är vår match från början till slut, vi kunde mycket väl ha avgjort matchen redan i första halvlek. Förutom en period i slutet av första halvlek så kom inte Finja någon vart alls. Vi skapar vårt första friläge efter 30 sekunder och sen bara malde vi på. Första målet lät dock vänta på sig och kom inte förrän efter en halvtimme då "Stoffe" kunde nicka in en fin hörna från rogge. Kul för "Stoffe" som därmed gick förbi fassan i antalet gjorda hörjamål (1). Efter lite sjabbel i försvaret (jag, Tobbe)kunde dock Finja kvittera precis innan paus. Återigen gick vi till pausvila utan att ha ledningen efter en fin första halvlek.
    2:a halvlek:
    Vi tar tag i taktpinnen direkt och efter 10 min kan Aronsson "olla" in ledningsmålet. Efter detta är det bara Hörja och vi kopplar ett bastant grepp om matchen då vi tilldöms en straff och en frilägesutvisning på en finjaspelare. "Kaizer" får förtroendet och kaptenen visar kyla då han "helt utom räckhåll" för målvakten placerar in 3-1. På slutet blir det hafsigt spel och vi lyckas peta in 4-1 mycket vackert genom skyttekungen. Eftersom vi nu dessutom troligen kommer att få ytterligare tre poäng av Broby så ser läget annorlunda ut, nu kan vi faktiskt säkra kontraktet redan på söndag mot Hjärsås.
    Plus går idag till hela laget där ingen faller ur ramen. Extra omnämnande får dock hela mittfältet som totaldominerade samt till Päre-Daniel som hela tiden löpte och skaffade ytor.
    Dessutom kul att se att alla tre avbytarna fick speltid och kom in och gjorde det helgjutet. /Pidda

Rapportera

Rapportera

Ja Jocke det är sant.

Rapportera

Rapportera

• 19 sep 2010 Joakim

Är detta sant? "I halvlek får jag reda på att Hörja IF kommer att tilldelas tre poäng från sin match mot Broby IF"

Det är ju som en skänk från ovan isåfall :)

Rapportera

Rapportera

• 19 sep 2010 Kaizer

Foto och ett litet referat ifrån mathen på John Fribergs sida:

Rapportera

Rapportera

Så jävla underbart att se killar, härligt jobbat av alla!!! :)

Rapportera

Rapportera

• 18 sep 2010 Joakim

Nu är det dags att vända på trenden och börja vinna lite! Kom igen nu! In med bollen i mål!