1000 tecken kvar

Gästbok

• 1 okt 2010 Jörgen

Torn - Köpingebro 1-1 ( 0-1 ).
    Ännu en tuff match mot en verkligen bollspelande motståndare. Denna gången fick vi inte till så många bra kombinationer men vi kämpade hela tiden. I första halvlek böljande det fram och tillbaka med målchanser på båda håll men det var vi som tog ledning på ett långskott från Moa.
    Våra motsståndare spelade systemet 2 backar 2på mitten och 2 där framme. I första halvlek lyckades vi ta oss runt flera gånger men i andra kom vi för långt ner på vår egen planhalva kom inte lika lätt runt. Torn kvitterade i början på andra halvlek men vi gav inte upp utan kämpade :) hela tiden. Tog inte våra backar eller mittfältare bort bollen så fixade våran utmärkta sista ut post Kexet det. Nu har vi dock lite skador. Alex har rejält ont i foten och kan inte vara med i nästa match men jag hoppas du kan vara i cupen nästa helg. Hanna fick också kliva av pga skada, Moa knäet, ja jag hoppas ni hinner bli friska till söndag. Härligt kämpat idag tjejer så tar vi den sista matchen på söndag av bara farten. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 30 sep 2010 Felicia

Tyvärr kunde jag inte heller komma idag. Både jag och Louise mår lite dåligt.

Rapportera

Rapportera

• 30 sep 2010 Cassandra

förlåt :( ,kan tyvärr inte komma på träningen man jag lovar att jag ska ut på fältet imon med pappa så han ska läga mig att slänga mig mer :)

Rapportera

Rapportera

• 26 sep 2010 Helen

Förstår att kommentaren kommer från Pandora. Såg inte laguppställningen. Men vet att det finns mer än 1 F-98 i laget. Känner inte spelarna i Pandora, mer än köpingebro tjejerna och Amanda. Ber så mycket om ursäkt för felformuleringen. Vet bara att en åtminstone var -98. :(

Rapportera

Rapportera

• 26 sep 2010 Petra

Tack till Louise och Nellie för hjälpen i kiosken. :)

Rapportera

Rapportera

• 26 sep 2010 Rättelse...

En 98 var med!! Grammatiskt blir det inte några..

Rapportera

Rapportera

Synd att orken och viljan tog slut idag. Men bra kämpat ändå. Speciellt i första halvlek. Då var ni superduktiga.Ni får komma igen till nästa gång ni ska mötas. då kanske ni också kan peta in några -98 spelare :)

Rapportera

Rapportera

• 26 sep 2010 Jörgen

Kif - Pandora 1- 4 ( 1-0).
    Idag var omställningarna bra och då framför allt i första halvlek. Vi vann en närkamp och gick rakt på kassen. Nu var det så att Pandora backar är lika snabba som Köpingebros så då får man lösa det på annat sätt än att försöka springa förbi. Det var vi nära flera gånger i första halvlek. Inställning fanns där, j-inamma fanns och när Alle blir fälld och Bella sätter straffen ser det bra ut. Pandora hade också en del chanser, så det var spännande. Halvlek och stämningen är hög, alla vill in och hjälpa till. Vi tar en del saker som vi skall tänka på i motvinden. Det tog inte lång tid innan Pandora hade kvitterat, 7,8 minuter kanske. Tendens är att Pandora är starkare. Vi tar helt enkelt slut efter 30-35 minuter. Orken finns inte där som lag. Pandora gör 1- 2 och huvuden sjunker än mer osv. Nu är det så att kondition är det enklaste att träna upp till skillnad från teknik. Med teknik menar jag att göra saker med en boll i högt tempo, så det är jag inte ett dugg orolig för.
    Däremot är jag lite orolig för de hängande huvudena som infinner sig när vi kommer i underläge. Vi är bara i början på en resa men huvudena måste vi få upp!
    Annars var det ju kul att så många hade kommit för att se oss spela, glassen var god och MFF hade vunnit så ja, kvällen kan bli rätt bra ändå.
    Nu vill jag ha alla friska till träningen på onsdag.