Vilka tider ska F-99 spela nästa helg på cupen?

Rapportera

Rapportera

• 3 okt 2010 Helen

Kom igen F-99 och tagga ordentligt till nästa helg och cupen. Ni är jätteduktiga och det är bara att komma igen. Va positiva och fram med spelglädje och peppa varandra. Glöm inte att det ska vara kul att spela boll så går det bra till cupen.
    Heja KIF

Rapportera

Rapportera

• 3 okt 2010 Jörgen

Höllviken - Köpingebro 1 - 0.
    Idag hade vi tur i första halvlek då Höllviken hade 2 i ribban och en straff som Natha tog. Jag tror faktiskt att det var så att vi inte hade en enda målchans i första halvlek. Ja vi hade 25 jobbiga minuter utan att få något att fungera. När vi fick tag i bollen hade vi ingen i rörelse i laget och då ingen att spela.
    Vi snackade om detta under matchen och i halvlek. Andra halvlek såg bättre ut. Vi har 2 frilägen men bollen gick 2 cm utanför båda gångerna. Vi hade världens chans att göra vårt första nick mål. Öppet mål men modet att nicka försvann precis när det var dags. Höllviken hade inte alls så många chanser som i första men det är i denna halvlek de gör mål. Ganska visande för matchen är upprinnelsen till målet. Vi utanför kan se ganska långt innan var avslutet kommer att komma vem som skall ha bollen. Vi tar inte markeringen utan stannar 10m innan på fel sida om den fria tjejen i Höllviken. PANG 1-0. Så var det idag vi var lite bekväma och hoppas någon annan skulle fixa det. Det var faktiskt match enda in i sista sekunden och ja med lite tur så....
    Vi är duktiga på att försvara oss och har bara släppt in 14 mål på 7 matcher. Målsättningen med att ha 4 lag kan lyckas (hoppas på Torn) om 6 månader vänder vi ett nytt kapitel. Vår serien startar igen med nya förutsättningar nya motståndare att besegra. Nu tränar vi bra i veckan och åker riktigt taggade till Höllviken på lördag.
    Tack för hjälpen idag Korre det gick bra men det visste du ju innan.
    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Rapportera

Rapportera

Kämpig match idag tyvärr. Men nu har vi en vecka på oss att ladda spelare och hejarklack med positiv energi inför Cupen. :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 3 okt 2010 Carina

Grattis till vinsten i går F00!!! Ja, nu är det lite spännande... Kan bara hålla med Helen oavsett vilket så har ni gjort en helt otrolig säsong :) Det är nästan så man tycker att ni och Spjustorp skulle kunnat få dela på första platsen, för båda lagen har spelat i en "helt annan division" än de andra lagen. Men ni är bara 10år (de flesta av er) och är bara i början av en rolig "resa", ni behöver/ska inte vara som bäst nu...I år har många varit träningsflitiga och det är det som ger fina resultat :) :) :)