1000 tecken kvar

Gästbok

• 10 maj 2010 Pelle

Fint referat Emil!

Johan stjärna assisterade till Jarnos kyliga mål som för övrigt efterföljdes av ett par riktigt stiliga målgester som inkluderade en hjulning! Jonas mål assisterades av jonte!

• 10 maj 2010 Emil

Inte helt säkert vilka som gjorde assist men Jonte & Rasse fick ett varsit gult kort :)

Rapportera

Rapportera

• 10 maj 2010 sportchefen

härligt referat Emil!! (igen):-)
    någon assist till målen eller Gulakort ?

• 9 maj 2010 Fredde

Nu är ju B - Laget 100% bättre än förra året så nu kan vi lämna VO i resten av matcherna.
    Hahahahaha
    Bra kämpat alla idag.

Rapportera

Rapportera

• 9 maj 2010 Emil

Här är en uppdaterad Tabell:

Den visar att vi har slagit åtminstone 4 nya rekord sedan nystarten av VIF!

Två raka vinster
    Bästa tabellposition (4a)
    Bästa poäng under seriespelet (6)
    Bästa målskillnad under pågående seriespel (0)

Rapportera

Rapportera

Här är jag igen och skriver referat på begäran!

Vilshult B tog idag emot Sölve BK B på Åvallen i ett inte så jättetrevligt väder. Bara för att jag tycker att det är rätt kul, så ska jag kvotera domaren innan match: "Grabbar, idag rekommenderar jag att ni spelar med ett väldigt djup i försvaret" (Pga inga linjedomare). I varje fall, matchen startade ganska bra för oss, vi hade mer boll och bättre passningspel än Sölve, åtminstone i 20 minuter, sen gör Jarno mål och vi slutar spela så pass bra som jag VET att vi kan. Istället söker vi svåra alternativ, tjongar en del osv. Men tycker ändå att många verkligen försöker få ner bollen på marken, för vi bevisade mot Gränum att vi kan spela riktigt grym fotboll!
    Tyvärr var inte alla på samma sida i den filosofin och fotbollen blev inte så ögonskön (är det ett ord?). Men vi krigar på som vanligt och halvleken är över med ställningen 1-0. I omklädningsrummet diskuterades mycket markeringsspel, passningsspel och kämparglöd, eftersom vi hade chans att slå ett par nya rekord för B-laget sedan nystarten av VIF :). Så ut går vi i andra halvlek och blir mer eller mindre överkörda. Dock gör våra forwards ett starkt jobb och orkar skapa en chans som tillslut Jonas skickar i nätet. 2-0. Som tur väl var gick luften ur Sölve lite men dom samlade sig och kom tillbaka in i matchen relativt snabbt, men brände chans på chans efter alldeles strålande spel av Vilshults backlinje och målvakt! Mot slutet av matchen, i cirka 75 minuten känner Rasmus medlidande för Sölve som inte klarar göra mål, och kastar därför omkull en Sölvespelare i vårat straffområde (Inget illa menat Rasmus :D). 2-1 på straff. Matchen fortsätter som resten av hela andra halvlek med spel mot ett mål men Vilshult håller undan och vinner tillslut med 2-1. Vill även ge extra beröm till Jesper i målet som gör en riktig stormatch idag. Våra lagledare Per & Toni har tagit ut Matchens hetaste: