Tack Johan för matchreferatet mot Hanö!!

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2010 Johan Stjärna

Här kommer ett referat om matchen mot Hanö. Första halvlek startar och vilshult står och sover.
    1-0 till hanö efter bara någon minut. Vilshult blir chockade och totalt förlamade. det hinner bli 4-0 till Hanö på bara 20min innan Vilshult vaknar till liv. Speedkulan Jonte får då ett friläge men rivs ner och dommaren (som för övrigt hanö köpt en stuga åt på campingen) tar fram det röda kortet. Vilshult trycker på och har ett par giftiga lägen som borde suttit i nätet men målen uteblir. Andra halvlek. Båda lagen skapar några chanser men oskärpa gör att inga mål tillkommer. I mitten av andra halvlek får Hanö en straff men jesper går åt rätt håll och limmar bollen. Vilshult trycker på mer och mer detta ser även dommaren som då blåser frispark till Hanö så fort vilshult erövrar bollen. I slutet av matchen får vilshult en frispark i ett bra läge bara någon meter utanför hanös straffområde, Jag tar själv hand om frisparken men back som jag är tror jag att jag ska rensa och skickar bollen mot stjärnorna, så ser ni nån blå-grå boll nästa gång ni är ute och flyger så ring till hanö dom ville ha tillbaka den. Matchen slutar 4-0 till Hanö.
    Tar mej även friheten att ta ut lagets tre bästa spelare.
    3 plus till Simon Dani. (Styrde upp laget i andra halvlek)