Hej! det är träning för dom som inte spelar i morgon 7/6 hoppas det kommer några så ni kan spela....MVH Gunnar L

Rapportera

Rapportera

• 6 jun 2010 sportchefen

Där satt den äntligen en klockren insatts av A-laget 3-0 mot sölvesborg U....så lätt är det med rätt inställning från början....Grattis :) :) :)

• 3 jun 2010 Emil

Så var det dags. Derby mot OIF på Lilla Holje.

Tyvärr så missade jag ca 10 minuter i början av matchen på grund av André "Slöfock" Knutsson.
    Det finns inte så mycket att skriva om egentligen, Vilshult är det klart bättre laget matchen igenom och borde nog rättvist ha vunnit med minst 3-0, men återigen så klarar vi inte göra mål på våra chanser. Matchen igenom rullar båda lagen boll hela tiden & hade det inte varit för bröderna Stjärna så hade det inte varit en enda långboll på hela matchen :). Men som sagt, Vilshult är det bättre laget hela tiden överallt, inget att snacka om. Alltid hungriga i närkamperna, bra passningar, fina löpningar och som vanligt mycket snack från Simon. Under en period i andra halvlek så leker Vilshult med vackra kombinationer av Tobias & Alex på mittfältet som skapar chanser ihop med Jonte som löper på djupet och skapar yta åt våra yttermittfältare som alltid fyller på i anfallen. Man skapar chans på chans men klarar inte göra mål tyvärr. I övrigt höll bollen till på mittfältet till största del med något så när lika bollinnehav från båda lagen, men Vilshult är lite vassare än OIF hela tiden. I sista minuten lyckas OIF få med sig en straff vars situation jag inte helt uppfattar. Men domaren pekar på straffpunkten och känner även att han borde visa ut Fredrik för snack. Som tur väl är så skjuter straffskytten utanför och en välförtjänt poäng är räddad.

Sammanfattningsvis så får Vilshult en poäng i en match där man borde haft tre.

+++ Alex - Dominant på mittfältet. Äger hela mitten med sin teknik och sin snabba speluppfattning.

++ Johan S - Ingen kommer förbi Herr Vänsterback idag. Står alltid rätt óch är på hugget hela tiden. Grymt.

+ Johan G - Jobbar och sliter på olika positioner och gör det fantastiskt bra.

Lite extra beröm till Smajl & Burhan med som bjöd på en del fina finter och gester :D

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2010 Emil

Vilshult tar emot Hörviken/Sbg United B.

Jag är faktiskt mäkta imponerad över utvecklingen vi alla har gjort i B-laget, och det visade vi upp i denna matchen, tyvärr gick ju inte allt som planerat men vi passar mycket och slår knappt inga långbollar alls. Istället söker vi enkla lösningar och rör oss ofta. Tyvärr fick Hörvikens mittfältare använda händerna i denna matchen vilket vi inte alls förstod, men domaren kände väl att Hörviken behövde det handikappet. Denne mittfältare borde haft MINST 5 gula kort för hands på mittplan men fick inte ett enda. Dock så är inte det anledningen till att vi förlorar. I denna matchen förlorar vi enbart på grund av slarv i anfallet och i bollmottagandet.. gång på gång. Undertecknad anser att vi borde ha fått med oss minst en pinne ifrån den här matchen men Hörviken lyckas få in ett riktigt slumpmål som utav ren tur lyckas studsa fram till en fri spelare som bara behöver rulla in bollen. Billy brände ett friläge där det borde vara mål men skit händer. Jag hade inte gjort det bättre själv kan jag säga.
    Jag åkte tyvärr på en skada i första halvlek och fick utgå, varpå Kenn fick debutera som mittback, och han gör det faktiskt väldigt bra.

Jag tar mig friheten att utse Vilshults tre bästa spelare

+++ Simon Dani - Helt felfri i backlinjen. Styr återigen upp sin backlinje och ger hela tiden klara direktiv hur han vill ha det.

++ Kenn Svensson - Får hoppa in som stötande mittback & gör det med bravur. Är väldigt imponerad!

+ Fredrik Stjernkvist - Gör nästan 90 felfria minuter och är på hugget hela tiden, tyvärr fick han sällan hjälp av sin yttermittfältare Peter, men gör mycket bra ifrån sig ändå. Inte lika många panikrensningar denna matchen heller :)