Anmäler mig till fisket :) :) :) :) :) :) :) Ni vet ju vem som inte kommer vinna ialla fall hahahah :)

Assist: Jonte & Okänd, uppfattade inte vem som assisterade till jontes mål.

Rapportera

Rapportera

Drabbning på Åvallen slutade till Vilshults favör.

Vilshult 2 - 0 Mörrum

Första halvlek spelar Vilshult mycket bra genom att hela tiden hålla bollen på marken och slå enkla passningar. Till en början får Mörrum bara jaga boll, men det var såklart inga längre stunder. Dock hade Mörrum svagt kantförsvar vilket Vilshult försökte utnyttja ofta i första halvlek, men utan resultat. Mörrum skapar ett par halvlägen i första halvlek, men även ett läge där en Mörrumspelare tar sig igenom försvaret och skjuter, men Joel Stålmannen Dani lyckas avstyra på mållinjen. Tack för det! Noterbart är att Vilshults nummer 5 som i år fyller 51 år spelade ca 45 fartfyllda och icke så ofarliga minuter sammanlagt. Som Forward!

0-0 i Halvlek

Andra halvlek tycker jag Vilshult är det lite bättre laget, åtminstone i 30 minuter, där man ständigt rullar boll, pratar mycket och jobbar som svin över hela banan. Matchen trevade en del fram och tillbaka i andra halvlek med någon halvchans här & någon hörna där. Men det är först i 75 minuten som Jonte assisterar till Dennis mål då Vilshult tar ledningen med 1-0. Mörrum ställer om till något som liknade en 3-3-4 uppställning och Vilshult får ta ett rejält defensivt arbete för att avstyra Mörrum, som förövrigt inte skapade något speciellt. I 85 minuten försöker Mörrums mittback ställa offside när bollen spelas till Jonte som får friläge. Undertecknad stod i linje och kan intyga att det inte var någon Offside. Linjedomaren delade den filosofin och vinkade inte. Mörrum blir lamställda och Jonte kan trycka in 2-0 efter att ha rundat upp Mörrums målvakt till kiosken.

Slutresultat 2-0

Samspråkade lite med Lagledare Per & kom fram till följande plus.

+++ Kenn Svensson - Fullkomligt dominerar i backlinjen. Vinner VARENDA närkamp & luftduell.

++ Joel Dani - Alldeles enastående. Igen. Gör en stålmannen räddning på mållinjen.

+ Simon Dani - Släpper inte en själ förbi sig. Plockar väck allt som kommer nära mål.

Rapportera

Rapportera

• 11 jun 2010 Simon

rasse ska me vara med :)

Rapportera

Rapportera

Jag o pelle har tagit ut laget till måndags matchen. det är samling 17:30 vid fotbollsplanen där vi ska möta Mörrum.