Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 1 nov 2013 Läktarn

Bra Daniel att du erkänner att det var du och Weinstock som var "stolpskotten" som sänkte killarna (vilket jag misstänkte,ha,ha), men ni får även ta på er 1-5 målet, för laget var i obalans efter målvaktsmissen och 1-4 målet. Min magkänsla visade att det inte var rätt.
    Med 5-3 på isen och halva matchen kvar så är det generalfel att ta ut målvakten, oavsett hur mycket större chansen är att göra mål i 6-3 på isen. Chansen är ändå större att något går fel, så som hände med Viking killen som stoppade pucken med skridskon och blev en felstuds direkt till motståndarna och vips hade vi 1-4 och jäkla uppförsbacke.
    Gråt och tandagnisslan, nu glömmer vi detta och tar lärdom att missen och tar med oss kämpaandan från 3:e perioden till nästa match.
    Tycker Robban Larsson lyfte laget i 3:e och fick med sej hela goa gänget i en sällan skådad jakt på isen. Detta vill vi se mot Grums den 10:e. Good luck!
    Ska bli kul att se om Daniel gör en pudel nästa gång, kanske det i alla fall blir "mört"

Rapportera

Rapportera

• 31 okt 2013 Borken

Tycker det var helt rätt av coachern , då visar man att man vill något + att man tror på sina spelare, tyvärr finns det inga garantier när det gäller sport men det är väl det som är tjusningen. Nä så stå på er och kör eran linje, jag är övertygad att segrarna kommer . Go Viking!!!

Rapportera

Rapportera

• 31 okt 2013 Daniel Johansson

Daniel Johansson assisterande "stolpskott".
    Till läktaren och jag fårstår om du vill ha svar.
    Jag håller med efter en bedrövlig inledning så får vi 1-3 tidigt i andra perioden och det känns som vi ä riktigt på på gång.
    7:04 i andra, får vi ett kanonläge i 5 mot 3 och vi tvekar inte en sekund för jag anser att 6 mot 3 är ett ännu bättre läge. Jag förstår din frustration men det handlar om så små marginaler och man kan aldrig tvivla på sin magkänsla. Nu blev det 1-4 och Jag och Ulf tar på oss det målet.
    I tredje perioden och i matchens sista minut tar vi ut målvakten igen i ren desperation och i ett mycket sämre läge 6 mot 5, då lyckas vi få in pucken.
    Det vi tar med oss från denna match är sista perioden som vi vinner med 4-1.
    Jag lägger mig platt vi gjorde en "groda" men nästa gång vi får chansen lovar jag att det blir en "pudel".
    // Daniel

Rapportera

Rapportera

• 31 okt 2013 Läktarn 3

Hockey är mycket ett mentalt spel och mot Åmål sänktes laget av den som plockade ut målvakten i pp 5-3.
    Var detta en riktig Weinstock?

Rapportera

Rapportera

• 30 okt 2013 lite fundersam

Varför används Hölma så lite, en spelare som behöver speltid för att få upp självförtroendet.Rutin och tyngd behövs framöver.Ena stunden rw sen ld och tekare?

Rapportera

Rapportera

• 30 okt 2013 Till "Läktarn"

Håller med dig, man kan verkligen fundera killarna va ju på gång efter första målet, men efter genidraget rasade allt.En eloge till killarna som tog sig i kragen och fixade en härlig tredje period.

Rapportera

Rapportera

• 30 okt 2013 Läktarn

Vem sa att Åmål är Sveriges tråkigaste stad? Inte resten av den här veckan i alla fall. Skratten kommer att eka i hela Åmål för den där som plockade ut målvakten vid 5-3 läge på isen och ville köra med 6-3. Det kan man kalla att göra en "groda". Kanske också dags att göra en "pudel"?

Rapportera

Rapportera

Vad var det för "stolpskott" som bestämde att Viking skulle ta ut målvakten vid 1-3 läge och med PP 5 mot 3?
    När man i princip hade flera minuter på sej att spela 5 mot 3, då tar man ut målvakten! Är det så smart? 1-3 blev snabbt till 1-4 och som ett brev på Posten blev det 1-5 för att killarna som var ordentligt på gång, snabbt blev däckade av den i båset som tyckte att spel utan målvakt var bra. Åmål tyckte också att spel utan motståndarmålvakt var bra. De skrattar nog hela vägen hem i bussen.
    En eloge till killarna som tog sej samman och jobbade sej in i matchen i sista perioden. Glöm period 1 och 2 och ta med er 4-1 i sista perioden.
    Jag såg redan vid 0-1 att något var fel och ville att man skulle ta "Time out". Kanske man skulle ha gjort det redan då? Fast vad vet jag? Jag står bara på Läktarn, men jag skulle ändå aldrig ha tagit ut målvakten och jag skulle ha tagit time out efter 0-1. Förlusten skyller jag inte på killarna. De gjorde en kämpainsats i 3:e.