Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 25 nov 2013 Yachhh

Bra gjort Simon med hattrick och 3 mål. Synd att du inte lyckades sätta 8 mål till eller åtminstone 6 till, för då hade det blivit oavgjort. 5-11 i baken är inte bra, inte alls bra. Målisen skulle ha plockats redan vid 1-3, eftersom det redan då syntes att han inte var i balans ikväll. Man kunde ha plockat in de Massa redan i första perioden och kanske senare under matchens gång satt in Gustaf på nytt. Som det nu blev, så fick Gustaf stå för länge och förnedras i målet. Det är okey att förlora, men inte att förnedras hemma. Simon och 1:a kedjan var dock bra.

• 20 nov 2013 Läktarn

GRATTIS! Äntligen en vinst och ni förtjänar den verkligen efter alla uddamålsförluster under säsongen. Måste ha varit en riktig kämpainsats i 3:e perioden. Hårt arbete lönar sej till slut.

• 18 nov 2013 vanliga visan

Nu ger jag upp! Inte kul det här. Matcherna håller på i 3 perioder, inte 1.

Rapportera

Rapportera

• Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

• 11 nov 2013 också på läktarn

Kul att se att andrafemman börjat producerat.

Rapportera

Rapportera

• 11 nov 2013 Läktarn

Bra kämpainsats mot Grums i princip hela matchen. Trots att det stod 1-5, så kämpade man sej tillbaks och med lite tur och bättre domare, så hade det kanske gått ändå bättre. Grums var tyvärr lite för snabba på grillorna denna kväll.
    Stort plus i alla fall till målisen hos Viking och Adamovski. Försök håll nere utvisningarna till nästa gång, tack. Undrar vad det var för nisse till domare denna kväll? Icing, när Grums-målisen tog pucken stående i målet, en bra bit framför rödlinjen.
    Sen fick de det till nån konstig offside för Grums över 2 zoner, vilket var jäkligt konstigt. Den regeln är väl borttagen sedan flera år? Sen varför fick Robban samma straff som Grumsspelaren som knockade en av Vikings spelare och som fick blodvite? Skulle inte Grumsspelaren haft 5 minuter för detta?
    I alla fall en bra kämpainsats och en kul match.