Ett riktigt stort GRATTIS till fabror Anders Liljeblad. Man kan undra var denne man, vars hoode är runnare än Bosa hoode, får all sin energi från? Vejby IF har många järn i elden och den elden vet vi alla vem som tände och även håller brinnande!

Rapportera

Rapportera

• 31 maj 2011 Konrad Fjölbäck

Jag kan inte annat än hålla med nedanstående "insändare"! Om detta sker så ska jag slita mej från groggandet i syrenbersån och vara på plats.

Rapportera

Rapportera

• 30 maj 2011 Liljeblad

Borde inte Anders Liljeblad få ett inhopp på 5 minuter i en Alagsmatch i slutet av matchen och gör sitt 5 årtionde i klubben

SEN INFORMATION? JAVISST ÄR DET SÅ MEN JAG
    GICK MED PÅ ÄNDRINGEN KL. 12:00 – THAT´S WHY...

HA DET GOTT!
    KANSLIET

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2011 melker

Starkt o ha 20-19 I målskillnad efter 7 omg....o ligga på 3e plats....vad e de för serie o tränar nu bara avslut o inte försvarspel?

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2011 Ulrik Klasson

Croatia-Vejby 5-5 (3-2)

Denna matchen får gå till historien som en av de märkligaste matcher jag varit med om. Vi startar matchen ganska bra och jag får snabbt en känsla av att vi ska ha en bra chans att vinna. Tyvärr försvinner den känslan ganska snabbt då Croatia gör 3-0 på inte mindre än 10 minuter och vi har för andra matchen i rad gett våra motståndare ett rejält försprång. Vi slarvar och är inte på tårna i inledningarna av matcherna. Trots den tuffa matchstarten jobbar vi på och får ett slump mål där en av Croatias försvarare rensar på Jens och bollen hamnar i mål. Vi får ny energi och tack vare ett drömmål av Joel så är vi faktiskt tillbaka i matchen och i halvlek är känslan att vi har dom på "gaffeln" . det blir precis tvärtom...Croatia går fram till 5-2 och när dom gör 6-2 och vi skall göra avspark har tom jag gett upp. Men linjedomaren viftar frenetiskt och efter diskussion med huvud domaren döms målet bort. Vi går ned på en trebackslinje och spelar med tre forwards och Skoog lyckas nicka in 5-3 från ganska långt avstånd och ett litet hopp tänds. Då händer nästa motgång, Linus blir utvisad. Men vi fortsätter lyfta mot våra tre forwards och Skoog gör sitt andra mål på samma sätt som det första, och med 3-4 minuter kvar lyfter vi äntligen en frispark på målet och Axelsson vinner duellen med målvakten och trycker in 5-5 i en helt sjuk match.

Många saker som inte är bra idag men med lite distans till det hela får vi nog vara nöjda med en pinne. Bra idag var Joel,Axelsson, Wulf och Gurra. Givetvis ett plus för Skoogs inhopp och hans 2 mål. Fantastisk moral att ligga under med 3 mål två gånger i matchen och ändå få en pinne.