1000 tecken kvar

Gästbok

• 5 jul 2011 Ulrik Klasson

Båstad- Vejby 2-0 (2-0)

Matchen mot Båstad går inte till historien som en av våra bästa, men det var bara 3 poäng som gällde. Mot Båstad valde vi ett lågt försvarsspel för att försöka utnyttja deras misstag och få snabba omställningar. 1-0 målet kom tidigt på en precis sådan omställning där Jens avslutade kallt. Efter målet får vi ganska snabbt David utvisad och det blir lite besvärligare då vi bara spelar med en forward. 2-0 kommer efter en frispark från halva planen där Joel springer sig fri och nickar in 2-0. Vi låter Båstad ha mycket boll men det är vi som skapar chanserna, och när även Båstad får en man utvisad i mitten av andra halvlek är det ganska lugnt i målet för Simon. Visst hade Bgif några halvchanser men kan inte minnas någon dom träffade målet med. En arbetsinsatts och en viktig trepoängare. Ses i höst boys

Rapportera

Rapportera

• 5 jul 2011 Red

när Red får info från ngn som var där.....

Rapportera

Rapportera

• 5 jul 2011 Undrande

När kommer referatet från båstad matchen??

Rapportera

Rapportera

• 1 jul 2011 admin

Kalendern uppdaterad med alla träningar i höst.

Rapportera

Rapportera

• 22 jun 2011 Undrande

Vad menar herr admin med att planera BÄTTRE än vårsäsongen?

Rapportera

Rapportera

• 20 jun 2011 admin

Höstens matcher för A- och B-lag är inlagda i kalendern, se till o planera (gärna lite bättre än våromgången...)

Rapportera

Rapportera

• 20 jun 2011 ulrik Klasson

ola 3 och egzon och Martin P tror jag...

Rapportera

Rapportera

Ngn som har målskyttarna från förra b-matchen, borta mot Bjuvstorp?

Rapportera

Rapportera

• 18 jun 2011 Tipsare

Halva säsongen spelad, se sammanfattningen på Bjärefotboll!

Rapportera

Rapportera

• 18 jun 2011 Ulrik Klasson

Vejby-Kullavägen 2-2 (2-2)

Ännu en oavgjord match...Vi möter ett KBK som startar matchen med att försöka pressa oss högt men då vi lyckas rulla bort dom kroknar dom snabbt och väljer istället att ställa upp på mitt linjen och försvara sig. KBK skapar inga egna chanser utan utnyttjar våra misstag på ett effektivt sätt. 0-1 målet kommer till på en hörna där det minst sagt är hönsgård i vårt straffområde och vi straffas hårt när en KBK spelare kan ostört nicka bollen i mål. Efter det målet har vi en bra period och vi kvitterar tämligen omgående efter ett riktigt bra inspel från vänster kanten av David där Ola dyker in mot första och sätter till foten. Tycker vi har ganska bra koll på matchen men återigen gör vi ett misstag på mittplan som gör att Kbk kan sätta ditt ledningsmålet till 1-2. Vi får hela tiden jobba i uppförsbacke men trots det så lyckas vi kvittera, efter en trasslig situation i Kbk:s straffområde trycker Axelsson dit kvitteringen. I halvlek försöker vi ladda om och känslan är att matchen är vår. Vi skapar en hel del chanser i andra men får inte dit bollen och femte oavgjorda är ett faktum. Direkt efter matchen känns det oerhört tungt och frustrerande att vi inte vinner och när man summerar vårsäsongen kan man konstatera att vi hade förväntat oss att ligga högre upp i tabellen. Tur och otur jämnar ut sig brukar det heta och jag tycker att vi haft en vår där fru fortuna inte riktigt varit med oss. Grevie, Rössjöholm och Kbk är matcher där jag tycker att vi varit värda alla 3 poängen. Nästa match är starten på höstsäsongen och det gäller att försöka behålla en positiv inställning, inte grubbla för mycket. Klarar vi det är jag övertygad om att trepoängarna börjar ramla in.
    + Niklas K blir bara bättre och bättre, kul att se.