Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 28 jun 2006 Kanu

Tung förlust i Lammhult med 6-1. I första halvlek får ni en tuff start då de vänder upp på mittfältet allt för lätt och tillåts slå djupledsbollar mot deras två duktiga och snabba forwards. Efter 2-0 tar ni tag i mittfältet och kommer tillbaka in i matchen. Det ger utdelning då Barkis gör 2-1. Nu är ni fint på gång.
    Tyvärr tar första halvlek slut när ni är som bäst. Andra halvlek bör glömmas. Alldeles för långt mellan lagdelarna, slarvigt passningsspel och alldeles för mycket långa bollar. Vgoif tvingas försvara sig undetr större delen av andra halvlek då vi ger bort bollen hela tiden. Det är jobbigare o försvara än o anfalla. IFK var dessutom bra på det senare och lurade flertalet gånger bort mittfält o försvar med smarta kombinationer. Sedan har de ju en giftig anfallare i nummer tio som vi inte lyckas markera bort.

Sammantaget en trots siffrorna bra halvlek och en knappt godkänd. Lammhult var bra och det är inte såna här matcher ni ska vinna för o hänga kvar. jag tycker ni såg betydligt mer samspelta o täta ut idag än förra matchen jag såg mot vsödra hemma. Ha det gött och minns vem som redan innan VM sa att tyskarna tar det och att Klose blir skyttekung!

Rapportera

Rapportera

• 28 jun 2006 kanu

Ser fram emot tre friska ikväll på norrvalla.
    Mitt tips: 0-1 målskytt Marco (84e min)...

Rapportera

Rapportera

• 23 jun 2006 Higgins

Härlig seger grabbar, vet inte vem som gjorde målen eller nåt men förmodligen så var det en kollektiv insats. Jag tycker att de yngre börjar ta för sig mer och mer. vi äldre var ju lite oroliga för att ni yngre kanske var lite för unga om man säger så. men ni har ju bevisat att vi inte behöver oroa oss.

Jag ville med början av året visa att ni ska jävla i namma visa att ni är bättre än mig. och tro mig det har ni bevisat. min jävla skada har kanske inte jynnat mig men det är roligt att se att ni yngre har tagit min plats med bravur. Blir min fot bättre så ska ni åter få kämpa om en plats. 38 år still going strong

Fortfarande jävligt :) :)

Rapportera

Rapportera

• 23 jun 2006 Taien

Att det är så jäkla starkt av hela yngre gardet och gå och dominera som vi gör idag. Glad midsommar på er./Coach

Rapportera

Rapportera

• 21 jun 2006 kanu

Tung förlust i måndags förstår jag. Nu gäller det att iallafall ta poäng mot LL imorgon. Lycka till!

Rapportera

Rapportera

• 17 jun 2006 isak

Gött me en seger å jag ska va bollcalle nästa match så jag hoppas ni forsätter å sätt bollarna i mål :P