Blir vi tillräckligt många på träningen imorgon? Vi vet ju hur det brukar vara efter matcher.

Lasse: Kan det vara sant att Du och Jag gjorde en bra match? Hur länge sen var det där? Vem skrev reportaget (inte objektivt kanske?)

Rapportera

Rapportera

• 20 aug 2008 Backspegeln

2000-08-11 -- Jippomatchen blev jämn tillställning

Matchen mellan Unbyns slocknande stjänor och vilande virtuoser (?) + 5 st ungdomar blev en relativt jämn fight, som A-laget till sist kunde spela hem och vinna med 4-1 (1-0). Men resultatet speglar inte matchbilden. Gubblaget hände med mycket bra och hade bud på flera mål efter 15 spelade minuter.
    1-0 målet kom i den 45:e minuten av första halvlek. Gubbarna protesterade vilt och menade att målskytten var offside.
    I andra fortsatte båda lagen att jobba på, och efter ca. 5 minuter tog Mikael Nordström vara på ett underbart inlägg från Stig Gabrielsson. Nordström lät bollen studsa en gång och lobbade sedan iskallt in målet som betydde 1-1. Men sedan så gjorde A-laget tre raka mål (varav ett på straff) och kunde till slut vinna med 4-1.
    Matchens prestation var John Fabricius 4-1 mål. Han drog 3-4 spelare helt själv och skruvade sedan upp ett vänsterskott i krysset. Positivt var att målet gjordes av en ungdom från P17-laget. Inte riktigt lika positivt var att några minuter senare fick målskytten Mikael Nordström en armbåge i ett revben. Han bet ihop och genomförde matchen trots allt. Men nu i efterhand ser det inte bra ut, och hans medverkan mot Brändön på Tisdag är oklar.
    Daniel "Turre" Eriksson var inkallad från sävast A-lag och gjorde en mycket bra match. Likaså Håkan Johansson, Stig Gabrielsson, lagkaptenen Mats Eriksson och Lasse Nordström.

• 18 aug 2008 Martin

haha den där matchen kommer jag tydligt ihåg :) Brändöns P17 lag var inte så dåliga :P

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2008 micke no

brännmark, haha ! det var tider det ! fast det man kanske minns bäst var nog brännmarks farfar.. "grabbar, passa emil, då blir det mål"

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2008 #15

Det var martin som slog in bollen på nerkos mål så han ska ha assist där fast jag hade ett ass på blommans mål.

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2008 Backspegeln

2000-05-26 -- Tung förlust mot Brändön

UIF inkasserade idag sin andra raka förlust på två matcher. Brändön stod för motståndet, och redan innan matchen var spelarna medvetna om att det skulle bli en mycket tuff match. Matchen spelades stundtals i regn, och bollen studsade mycket konstigt, och att ordinarie målvakten Ricard Engman inte var tillbaka gjorde inte saken bättre.
    Joel Hallberg och André Anthoney, två som aldrig nånsin har varit målvakter, fick chansen igår. Och det gick väl lite sisådär..
    I första halvlek var det kattens lek med råttan för Brändön. Men i andra spelade Unbyn upp sig och skapade några fina chanser, men lyckades aldrig riktigt komma in framför mål.
    Hemmamatch mot Storfors på Tisdag.

Frånvarande mot Brändön: David Engström (fotskadad), Ricard Engman (halsfluss), Per Lindström och Emil Brännmark (Skolresa).