vi satsar på att flytta avslutningen ytterligare en vecka eftersom Gymnastiken inte var ledig

Tja, jag är i Kalifornien ett par dar -) för klara festen utan mig. Kanske jag har det bra ändå.

Rapportera

Rapportera

• 14 sep 2008 Coach

Bra insats i andra idag killar. Härligt med seger. Kolla om jag fått assisten rätt

Rapportera

Rapportera

• 9 sep 2008 Backspegeln

2000-08-27 -- Nordström och Jakobsson med på A-Lags match

Unbyns A-Lag hade idag match mot Skogså hemma, och Mikael Nordström och Mikael Jakobsson från p-17 fanns båda med i lagupställningen. Första halvlek bjöd på fint spel av båda lagen, där kanske Skogså var snäppet bättre och hade aningen bättre press än hemmalaget. Ett glädjeämne var att Jonas Torstensson var tillbaka på planen efter en långtidsskada, och spelade mycket stabilt på vänsterbacken. Men även fast vi höll relativt jämna steg med motståndarna i första halvlek så lyckades dom ändå på något sätt rulla in 3 bollar i nät. Första kom på en markeringsmiss efter dryga halvtimmen. Andra minuten därpå. Tredje kom i halvlekens allra sista minuter.
    I andra halvlek var det dags att slänga in juniorerna. Nordström gick in på vänstermittfältet, och Jakobsson på högerbacken. Och det började lite skakigt. Jakobsson fick dessutom en näst intill omöjlig uppgift direkt i första anfallet. Han hamnade i en mycket svår en-mot-en situation med en stor och tung forward. Den betydligt mer rutinerade Skogså-spelaren snurrade upp Jakobsson rejält och tåpajade sedan kyligt in målet som betydde 4-0. Men så småningon kom juniorerna in mer och mer i spelet. Stabilt backspel av Jakobsson och fint kantspel av Nordström, som hade flyttats till högerkanten. Nordström hade dessutom en mycket fin chans att sätta dit en balja. Vänsterinlägg av Robert Qvarnström där Nordström fick på ett farligt volleyskott, men målvakten lyckades slänga sig och ta bollen.
    Slutresultatet visade sig till slut bli 4-0 till bortalaget, som kanske var värda segern om man ser till hela matchen. Toppar i hemmalaget förutom juniorerna var Mika Juntunen och bolltrixaren John Fabricius, alltid lika bra.