Rapportera

Rapportera

• 25 jul 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

ASARUM-TOLLARP 1-1.
    Så var semestern slut träningsmatch mot serieledarna i div 3 sydöstra Asarum och det blev en rejäl genomkörare, jämn första halvlek, tyvärr fick "Rille" L gå ut efter c.a 30 min. med en knäskada får hoppas att det ej är allvarligt, och som inte det var nog fick Markus S en smäll på foten i andra halvlek och fick utgå vi har knappast råd med fler skador nu.
    Andra halvlek kom målen TIF tar ledningen i 60 min ett långt inkast av utmärkte Jesper L letar sig in i röran framför mål och vi tror att Johan P är sist på bollen och skickar upp den i nättaket. Kvitteringen kommer i 68 min och sen blir det ej fler mål.
    Roligt att se att Niklas A är tillbaka något ringrostigt men dock, han fick 25 min i dag.Johan L gör en utmärkt match i målet, och laget för övrigt sköter sig med den äran.

Rapportera

Rapportera

• 19 jul 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRTA FANS

Ett tillägg till nedanstående text, som nr4 menar vi naturligtvis matchen mot Österlen där vi leder med 3-0 men tappar till3-3.

Rapportera

Rapportera

• 19 jul 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tid för summering av våromg. av 11 spelade matcher som vi rangordnar dem, vi börjar med det negativa och avslutar med det positiva.
    Som nr 11: kollapsen mot Höllviken 0-7.
    Som nr 10:dito mot IFK Trelleborg 1-6.
    Som nr9:Dålig inställning mot Staffanstorp 0-3.
    Som nr8: Svag insats mot Bromölla 0-3.
    Som nr7: Var fanns viljan mot Tomelilla 1-2.
    Som nr6. Stark match mot Hyllie borde vunnit 1-1.
    Som nr5: Övertygande mot Klagshamn 4-0.
    Som nr4: Bra i 60min. leder med 3-0 tappar till 3-3.
    Som nr3:Skrällen mot Olympic vilja, fantasi, och kämparglöd 2-1.
    Som nr2: Kanon match mot Svedala och en riktig femetta 5-1 Erik Lindberg Magisc.
    Som nr1: Matchen i Nosaby som för övrigt är den enda match där vi har haft ordinarie lag och där vi ägde matchen och Nosaby kom undan med blotta förskräckelsen 1-1.
    För övrigt tror vi att om vi får vara skadefria i höst tar vi minst 16poäng till och då landar vi på 28poäng och det skall räcka till nytt kontrakt.