Rapportera

• 10 aug 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRTA FANS

BK OLYMPIC- TOLLARP 0-1.
    Målskytt:Johan Persson 1.
    Första halvlek är ej mycket att orda om klinisk ren från målchanser men ett visst övertag för Olympic .I andra hände desto mer "Adde" S. kom in och bidrog med fart i 57e min. mönsteranfall för TIF "Sebbe" S. hittar "Adde" S. som som löper i från sin bevakare och slår ett hårt inlägg längs marken och där kommer "Olympicdödaren" Johan P och sätter upp kulan stenhårt i nättaket 0-1.
    Matchmin 61 och 73 gör Johan L två fenomenala räddningar, tack Johan.
    "Sebbe" rycker sig fri i 75 min Olympic spelaren blir ett rundningsmärke och blir frilägesutvisad 85 min "Sebbe" fri med målvakten rivs ner och keepern åker ut, Niklas A slår straffen i stolpen och ut. "Sebbe" nytt läge i 86 min keepern gör en kanonräddning.
    På stopptid nickar en Olympic spelare i ribban, slutsignalen går och 3 nya poäng till TIF.
    En stor eloge till hela laget vill ändå framhålla backlinjen och extra ++++++ till Johan L du var suverän i dag.

• 8 aug 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

På lördag möter vi BK Olympic borta ett lag som vi skrällvann mot i våras 2-1 Johan P. gjorde bägge målen, de ramlade ner från Div.2 2012 och deras stora stjärna Ken Hansson gäller det att få stopp på.
    Första halvlek mot Svedala gjorde vi allt rätt utom det viktigaste mål, 4-0 till TIF i halvlek hade speglat den matchen, men nu är det historia och nu får vi försöka ta 3poäng på Lindängens i.p istället.
    Det är rena getingboet nu runt plats5 till11 vid en seger är man mitt i tabellen och vid en förlust kan man vara på nerflyttningsplats.

Målskytt:Sebastian Siversson1 straff.
    I ett tropiskt varmt Svedala +30gr. gick TOLLARP på knock med en gång här är en kavalkad utav målchanser Johan P. prickar stolpen i 10e min., 30e min. Jimmy B. skott som räddas på mållinjen, friläge för Erik L. i anfallet efter keepern räddar, 31e min. mål för TIF döms bort för offside, "Rille" S. frispelar Jimmy B.i 34e min. han skjuter stenhårt i ribbans underkant och ut och sedan avslutar Erik L. halvleken med att skjuta ännu ett skott i stolpen i 45e min.4-0 till TIF i halvlek hade ej varit orättvist det kan nog Svedala hålla med om.
    Andra halvlek blir mer jämn med ett litet övertag för TIF då kommer kallduschen 1-0 Svedala lobb över Lindhe i 67 min bensinen börjar ta slut för TIF men så på övertid blir "Rille" L nerdragen i straffområdet och vår skyttekung "Sebbe" S som kom in i halvlek fintar bort målvakten och sätter den i hans vänstra hörn, en synnerligen välförtjänt kvittering och 1 "pinne" som kan vara guld värd.

YNGSJÖ-TOLLARP 1-7.
    Målskyttar:Jimmy B.3-Johan P.2- Erik L.2.
    Kvällens träningsmatch mot Yngsjö slutade med en 7-1 seger för Tollarp. Det var anfallsfotboll när den är som bäst och med lite mer skärpa så kunde det blivit tvåsiffrigt, vi fick se många granna mål ikväll och kloen var Johan P. stenhårda inlägg som Jimmy B. klackar in med ryggen mot mål.
    Får hoppas målformen håller i sig till lördag mot Svedala.

Rapportera

Rapportera

• 30 jul 2013 Robin "Svartman" Lindskog

Riktigt härligt att se er lira när det funkar som idag. 5 av 5 toast

Rapportera

Rapportera

Då går vi in i höstomg. med en positiv inställning efter de två segrarna mot Olympic och Svedala innan uppehållet.
    Uttrycket "6" poängsmatch kommer nog att figurera i många matcher i höst inte mindre än 7 lag ligger inom 6 poängs avstånd från varandra.
    Tollarp var ojämna i våras med riktiga djupdykningar till fantastiska prestationer vi har haft mycket skador och sällan varit ordinarie i någon match, man skall betänka att 2011 spelade vi Div.5 fotboll och nu Div.3 det tar sin tid att anpassa sig.
    Match mot Svedala på lördag vi gjorde 5-1 på dem senast i en briljant match, men nu är det ny match bortaplan och nya förutsättningar, men med samma inställning och vilja som vi hade när vi möttes i Tollarp skall det kunna gå vägen.
    Spännande att se om vår skyttekung "Sebbe" S. är tillbaka efter sin nyckelbenskada och även vår eminente mittfältare Niklas A. som varit borta det mesta utav våren på gr.av en fotskada.