Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stallarholmens SK A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

  • 24 sep 2008 Johan Edman

    haha, jo det gjorde jag också. Finns inte så mycket varg å björn i Östgötaskogarna dock. Var mest ekorrar och en å annan älg.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 sep 2008 Marko Vahlberg

    Spelarmöte 6 oktober, kl 18:30 i kansliet

    Läs nyheterna

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 sep 2008 Janne Pihlajaoja

    Klockrent Edman! Gör dubbel! :)

    Men som kock!? Jaha, jag trodde du gjorde lumpen i norrland. Hoppade runt bergstopparna och lekte rambo. Sprang slalom runt björnar och vargar samtidigt som du sköt med din ärtbössa.
    Ja, ja. Du fick säkert lära dig hantera vassa knivar...

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2008 Johan Edman

    Förresten! Jag drar 50/50 vanilj å kanel så att alla blir nöjda. :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2008 Johan Edman

    Haha, noob! Tror du att jag inte vet receptet på bullar? Gjorde faktiskt lumpen som kock, glöm inte det! Jovars lite bullar ska man nog kunna fixa!

    Och Walldéz inget sarkastiskt inlägg nu bara för att du inte vet hur man kokar ett ägg. :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2008 Thom Rask

    haha jaa där ser du edman! skicka på :P
    fast gör dubbel..janne är en j*vel på att käka bullar..

    ja fan Tåget har inte gått än..du är fortfarande ett löfte hasse:D

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2008 Janne Pihlajaoja

    Här Johan får du receptet som du kan gå efter när du bakar till mötet!

    Kanelbullar ca 20st:

    Ingredienser
    75 g smör
    7 1/2 dl vetemjöl
    1/2 dl strösocker
    2 krm salt
    25 g jäst
    2 1/2 dl mjölk

    Fyllning:
    ca 50 g rumsvarmt smör
    2 msk strösocker
    1 msk kanel

    Garnering:
    1 uppvispat ägg
    pärlsocker

    Gör så här:
    Skär smöret i tunna skivor och lägg det i en bunke. Tillsätt 7 dl av mjölet (spara 1/2 dl till utbakningen), socker, salt och jästen delad i mindre bitar. Värm mjölken till fingervärme, 37° och rör ner den i mjölblandningen. Arbeta ihop degen tills den blir blank och smidig. Låt den jäsa under bakduk ca 30 min.
    Sätt ugnen på 225-250°.
    Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den lätt. Kavla ut degen till en rektangulär platta, ca 25x50 cm. Bred ut smöret på degplattan. Strö över socker och kanel. Rulla ihop från långsida till långsida till en rulle. Skär rullen i 20 bitar, ca 2 cm breda. Ställ bitarna med snittytan upp i pappersformar. Jäs bullarna under bakduk ca 30 min. Pensla bullarna med ägg och strö över pärlsocker. Grädda mitt i ugnen 6–8 min. Låt bullarna svalna på galler under bakduk.


    Svårare än så är det inte!

    Hasse. Släpp ut dina känslor. Det är du värd. Det är bara du och Litmanen som kan fotboll! :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2008 Janne Pihlajaoja

    Nä Johan! Det var väl twist and "shots" som var Judas favorit låt! :)

    Klockrent! Då bokar vi in ett spelarmöte på kansliet den 6:e oktober kl 18:30. Vet någon om kansliet är ledig då?
    Är det inte Edmans tur att baka kanelbullar?

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2008 Hasse

    Man blir tårögd grabbar!
    Men sen den dagen då farsan rullade fram en fotboll så har alla sagt mig att din tid kommer.

    JAG ÄR DÄR NU!

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2008 Thom Rask

    Bra marko!

    haha Edman tyckert du ska be janne ta bort ditt inlägg..ser dala det där så blire näsbenet..de vet du :O

    man skämtar inte om brynäs..kolla på mig och wall..vi har lärt oss den hårda vvägen :/

    Rapportera

    Rapportera