Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 12 apr 2014 Peter

Förlust idag mot Oxie med 3-0.Resultatet speglade kanske inte riktigt matchen.Rydsgård missade en straff och hade en lobb i ribban,men som sagt ,målen räknas.Tyckte segern ändå var rättvis.Oxie är ett tungt lag att möta med många spelare som är bekväma med att hålla bollen inom laget och bra avslut på mål.Bäst i Rydsgård var en hårt jobbande Bogi Einarsson.Han får vi stor nytta av.Nästa match på långfredag mot ett Lunnarp som krossade Klagshamn med 6-1.Tuff match alltså !!!

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2014 Ian Rush

Tänk vilken final det blir!! Bayern mot atletico. Det lär bli åka av från båda håll.

• 6 apr 2014 Raggaren10

Efter träningspass både torsdag och fredag så tog Rydsgård/Skivarps damlag sig an seriekonkurrenten Blentarp i en träningsmatch på lördagen. Första halvlek var det ett härligt go i matchen, vi visste att Blentarp hade bra fysik och de öste på men tjejerna bjöd upp till dans och höll jämna steg. 10 min innan halvleken är slut så slänger vi iväg ett skott som målvakten lämnar retur på och här håller sig Annie framme och placerar kallt in bollen i mål! Många byten gjordes redan i första halvlek så man kände oro för hur vi skulle orka andra. Tyvärr så stämde farhågorna, Blentarp malde på i samma tempo medan vi blev tröttare och tröttare men kämpade ändå, en boll slås på djupet för Blentarps anfallare. Hanna är vaken och snabbt ute för att rensa men anfallaren är för nära och får bollen med sig via magen mot mål och kan rulla in kvitteringen. Med ca 10 min kvar tar Blentarp ledningen med 2-1, vi försöker flytta fram positionerna för att nå en kvittering men får 3-1 i nacken istället.

• 30 mar 2014 Raggaren10

Så idag kom den äntligen! Första vinsten för Rydsgård/Skivarps damlag. Det var Arlöv vi mötte och vi tog tag i taktpinnen med en gång, efter 10-15 min fick Julia bollen och bröt förbi försvararna. Med bara målvakten kvar drog hon på ett skott som tyvärr gick ribba ut, attans! Arlöv kom mer och mer in i matchen som nu böljade fram och tillbaka. Plötsligt dyker ett friläge upp för Arlöv men Hanna är med i målet och räddar. Andra halvlek är det Arlöv som har mer boll men det är vi som skapar läge och efter ca 15 min får Gullan till ett skott utanför straffområdet som letar sig in i målvaktens högra hörn, härligt! Arlöv satsar nu mer och mer framåt och har många hörnor men vi försvarar oss effektivt. med ca 5-10 min kvar jobbar Tyler fram en boll mot målvakt som studsar ut till Hilda som klipper till och gör 2-0, trodde vi. Tyvärr hittade domaren en frispark som ingen annan tyckte skulle vara frispark. Jaja, vi kämpade hela vägen och gick ner med 3 st på innermittfältet och lyckades vinna!

Rapportera

Rapportera

• 24 mar 2014 Ellberg

Tackar för massage träningen idag boys......8 pågar på en timme....fullt ös :)

Rapportera

Rapportera

• 21 mar 2014 fritzon

Pågår ni vet att jag tycker om er, så tro mig det kommer att bara bli bättre 2-2 bara början. Så e det