Mycket bra inledning av säsongen. Tack Peter för infon även denna match!

Rapportera

Rapportera

• 26 apr 2014 Peter

En härlig 5-0 vinst mot Skabersjö idag.Vi började lite trevande med en hel del bollinnehav men väldigt svårt att skapa vassa chanser. Jakob stod för ett par bra ingripande och 0-0 stod sig tills 5 min återstod av första, då Viktor hittade rätt med en nick. I andra skapade vi chanser direkt, och både 2-0 och 3-0 kom snabbt. Skabersjö var ett slaget lag och fyran respektive femman kom som ett brev på posten. Ännu en riktigt bra andra halvlek,men på fredag mot Limhamn(som leder serien)vill vi se full fart,redan i första halvlek. Bäst i Rydsgård var Viktor, och nämnas bör också Björk, som var på rätt plats inte mindre än tre gånger.Femte målet gjordes av Pontus,även det på nick. Kör hårt på fredag,grabbar !

Rapportera

Rapportera

• 25 apr 2014 Publik

Lunnarp må ha haft mycket boll och sina chanser.Men rydsgård ska inte skämmas över segern.Hade väl så många chanser och bet ifrån betydligt bättre i närkamperna.Rutinen från div4-spel syntes tydligt.Bollinnehav betyder inte vinst,se bara på bayern mot real.Framåt raif

Rapportera

Rapportera

• 21 apr 2014 publik

håller med att lunnarp va bättre fast i hela matchen.hade inte er målvakt o stolpe räddat hade ni åkt dit me ett par mål.men tur brukar jämna ut sej.

• 19 apr 2014 Peter

Då kom första vinsten! Seger med 2-0 mot Lunnarp. I ärlighetens namn, tyckte jag Lunnarp ägde matchen första timmen. Dom var hungrigare,aggressiva och hade mer spring i benen.Mattias i mål räddade ett par friläge,men även stolpen hjälpte oss en gång.Sista halvtimmen åt vi oss in i matchen och lyckades göra det viktiga förstamålet.Strax därefter kom tvåan också,och sedan var matchen avgjord.En härlig vinst!! Det enda smolket i bägaren var att vi fick en onödig utvisning i sista minuten. Jernberg får ta ett snack med killarna om dom gula korten vi fick för snack! Fortsätter det så här med dom "onödiga" varningarna, kommer vi snart få avstängningarna på löpande band. Det är på planen vi i klubben vill ha Er! Dagens plus går till Pontus,Ceder,Bogi och Matti i målet.