Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 25 maj 2014 Rogge

Bästa halvleken för året av damerna borta mot ST Olof, efter att släppt in ett mål efter 2 min började vi lira riktigt bra. Vi pressade ST Olof och lät dem inte vända upp, de var riktigt skärrade! Vi kvitterade också till 1-1 då Julia först sköt och tog hand om returen själv och stötte in den i mål. 2:a halvlek föll vi tillbaka och orkade inte hålla pressen så siffrorna rann iväg till 4-1. När vi kan spela en hel match som vi genomförde 1:a halvlek så finns det inget lag som går säkert!

Rapportera

Rapportera

• 22 maj 2014 Ian Rush

Kunde läsa i tidningen att Raif grisade till sig en poäng. Skit samma den är ändå värd en poäng. Bättre det än inga alls. Bra jobbat!!

• 18 maj 2014 Rogge

I Vollsjö spelades damlagets femte match för säsonge.,Återigen blev det förlust, nu med 4-2. Tycker dock inte alls att det speglar matchen, vi tar ledningen med 1-0 på skott av Sofia Severin efter ca 15 min. Vollsjö kvitterar efter ca 30 min. I 40:e min får Carina Olsson sitt andra gula kort och vi får lira med 10 tjejer resten av matchen. Jäkligt svagt av domaren som bara minuten innan kan ge Vollsjö varning för en kapning och så ger han det här i en närkamp, irriterande! Ca 15 min in i andra halvlek så pressar vi Vollsjö till ett dåligt tillbakaspel och Julia Svensson håller sig framme och trycker in 2-1 till oss. Med en kvart kvar når Vollsjö högst på hörna och kvitterar och minuter efter trycker de in 3-2. Vi flyttar upp positionerna och åker på ett mål till i nacken, men vadå? Man måste chansa! Med 10 man mer än en halvlek så kämpar tjejerna storstilat, Hjalmis får pris som bäste spelare i bortalaget. Hade det nu inte varit för det diskutabla domslutet så hade vi knipit en pinne!

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2014 Raggaren10

Ja man tackar! 1 poäng mot ett Tomelilla som var klart mycket bättre, de stressade sönder oss med en oerhörd press varje gång vi försökte lira. Tycker att vi kan mycket bättre än så här så därför känns det som en vunnen poäng. Bara att ladda om till FC Trelleborg på onsdag och hitta tillbaka till den fina första halvleken mot Östra Torp. Det har dock tagit hårt på materialet då nu Bogi och Viktor är skadade och Björk och Simon avstängda. Det är nu spelare som ligger på gränsen har chansen att visa upp sig så ta nu den!

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2014 Matti

Undrar bara när dom ska börja tillverka bollar med handtag? Och handskar med riktigt lim och inte huggormafett.

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2014 Ian Rush

Verkligen en bra start på säsongen! Bara en förlust trots att man redan mött många av topplagen. Ser ut att bli ett trevligt år.