Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 22 jun 2014 Coach

Damlaget avslutade med en 0-2 förlust borta mot Everöd, blev tyvärr blåsta på en frilägesutvisning i första halvlek. Dock så närmar vi oss de andra lagen och inget lag ska gå säkert till hösten. Kämpa tjejer!

Rapportera

Rapportera

• 19 jun 2014 Ian Rush

Bara att gratulera till en helt strålande vår säsong! Säkert inte många som trodde det skulle gå så här bra. Hoppas hösten blir precis lika bra.

Rapportera

Rapportera

• 18 jun 2014 Tomas Ravelli

Grattis till vinsten pågar! Andra halvlek är den bästa halvleken denna säsongen, fiii fan! ?? lycka till efter uppehållet.

Rapportera

Rapportera

• 18 jun 2014 Supporter

Jäkligt starkt jobb RAIF. Mycket imponerad hittills denna säsong. Fortsätt med detta efter uppehållet.

Rapportera

Rapportera

• 14 jun 2014 Piff

Tycker det bara är att gratulera Österlen till segern, absolut sprang de mer men det ska skilja lite mellan divisionerna.
    Sen har de lite andra förutsättningar vad det gäller träning mm de är ju faktiskt betalda spelare som kanske kan vara lediga från jobb för att kunna träna.
    Fokus på serien!!

Rapportera

Rapportera

• 12 jun 2014 Påläst

Österlen gjorde fler mål än Rydsgård, det är då man vinner.

Rapportera

Rapportera

• 12 jun 2014 publik

lägga en straff i slutet av matchen när de redan e kört? klantigt! o ett tips träna kondition.österlen sprang dubbelt så mycke o då vinner man!

Rapportera

Rapportera

• 9 jun 2014 Markus Svärd

Härmed bjuder damlaget in alla fotbollsintresserade till våran första seger! Den stora händelsen kommer inträffa i morgon, tisdag kl 19.00 på granhällan! Vi bjuder på kaffe och tårta efter vinsten! Välkomna! Mittfältsmotorn!