Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rönninge Salem Fotboll Damlaget

vad ska vi ha på oss på fotograferingen?

Rapportera

Rapportera

• 12 apr 2007 Patrik

Matchrapport från träningsmatch mot Råggan. Vi började lite trvande och kände på motståndet. Vi sa innan att vi skulle öka pressen om de var osäkra med boll, vilket vi gjorde. Rågsved tog ledningen med en snabb spelvändning efter några minuter. Vi satte tätare bevakning på deras snabba anfallare och stängde till kanterna. Detta gjorde att vi tog över mer och mer och helt rättvist kunde Alex lyfta bollen över deras målis 1-1!. I andra halvlek skulle vi försöka vårda boll lite bättre, men vi försökte spela lite för snyggt och blev vid ett par tillfällen av med bollen i anfall. Det straffade sig, då vi tappade boll högt uppe i mitten och vips stod det 1-2. Tyvärr blev matchen nedkortad och Alex blev knäskadad i slutet. Tråkigt slut, men spelet var bitvis mycket bra! Spelglädjen syntes och självförtroendet tror jag växte lite! Vi tar med oss det som var bra och slipar på det som fungerade sämre. Bra jobbat Rönninges brudar! :)

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2007 Annika till :):):), igen

Gå in under Juniorlag-Damer. Där har Patrik skrivit vilka som är kallade.

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2007 Annika till :):):)

Ta kontakt med Patrik, han vet vilka som ska spela.

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2007 :):):)

hej kan ni inte skriva ut vilka som är kallade till matcherna, så man vet vem man kan åka med.

• 10 apr 2007 Patrik

Kul med "dojjan" tillbaka i gultröjan (Karro D)! Ses onsdag!

Rapportera

Rapportera

• 9 apr 2007 Nypan

Hej igen Li!
    Har du varit och gjort slutkollen på knät föresten?
    Vi behöver lite "gamlingar" i laget!
    Ha det/Nypan :)

Rapportera

Rapportera

Hej Li!
    Igår spelade vi svenska cupen mot Vacksala i Uppsala. Det gick bra om man nu kan säga det efter en förlust med 4-1?!
    Vicky fick hoppa in i målet och skötte det utmärkt, 1 + en gammal avbytare som vanligt. Börjar bli trist med för lite folk till matcherna! Karro och Jossan var däremot tillbaks och det var roligt!
    Efter ca 5-10 minuter hade vi haft 3 frilägen som kom efter att vi följt vår taktik men tyvärr har vi lite svårt att sätta våra chanser. En möjlig 3 måls ledning blev istället 0-2 och lite TYPISKT, INTE NU IGEN! Men vi repar mod och jobbar vidare och Karros vänsterfot lever fortfarande, PANG så satt den där. Virre tvingas bryta och det blir lite ommöbleringar IGEN! Ytterligare några frilägen för oss men inga mål och istället 2 i baken. Men vi möter faktiskt ett spelande lag, ganska så duktiga och betydligt äldre så det kanske inte var så orättvist ändå?!
    Tänk bara om vi gjort mål på våra 5-6 frilägen?
    Ändock en godkänd insats och det ser bättre och bättre ut på många håll, många fick nyttiga 90 minuter i benen igen!
    "Vill man inte bli bättre, upphör man att vara bra"