Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rönninge Salem Fotboll Damlaget

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 10 jun Christer Claesson

Seger igår med 6-0 mot ett ungt motståndarlag Årsta FF. Efter en stressad första halvlek av våra tjejer så blev den andra halvleken betydligt bättre. Lite tack vare att Årsta inte hade några avbytare. Men ändå att fall framåt för vårt lag, just nu trea i tabellen. Tyvärr inträffade en incident, Elinor i vår backlinje råkade ut för en knäskada. Såg inte bra ut, hoppas dock att det inte är något allvarligt. Vi håller tummarna för dig Elinor.

Rapportera

Rapportera

• 31 maj Christer Claesson

Sur förlust mot Stuvsta. Trots stort spelövertag så kunde inte laget få till ett mål. I stället kunde Stuvsta göra matchens enda mål på en kontring. Så är fotbollslivet, det är målen som räknas. Men lite mera djävla anamma i motståndarnas box så kommer poängen. Lycka till mot Ösmo, då börjar ni klätttingen uppåt i tabellen. Stort lycka till i fortsättningen!👍

Rapportera

Rapportera

• 6 maj christerclaesson1948

Stark insats igår kväll mot Älvsjö på bortaplan. Älvsjö,troligtvis seriens bästa lag, bra defensivt arbete, en riktigt bra laginsats.

Rapportera

Rapportera

• 15 apr christerclaesson1948

Härligt med seriepremiär! Roligt att följa tjejerna i seriespelet. Såg 2:a halvlek, lite svajigt men välförtjänst seger! Lycka till i fortsättningen.

Rapportera

Rapportera

• 27 mar christerclaesson1948

Härligt tjejer! Fortsätt så, Emma 5 ”påsar”, imponerande!

Rapportera

Rapportera

• 21 mar christerclaesson1948

Bra match igår mot ”Bagis”. Speciellt i 2:a halvlek, riktigt bra fotboll som ni presterade. Motståndarna fick knappt låna bollen, kramp på 3 tjejer. Fortsätt så, lycka till i fortsättningen!