Jag kan inte vara med på lägret den 3-5 Augusti, jag är i thailand då.

Rapportera

Rapportera

• 11 jun 2007 Nypan

Mera tändvätska var det vid kvällens grillning. Tack för en trevlig och rolig kväll tjejer, synd att inte fler var med och hade kul!
    Lätt seger som väntat i brännbollen, trots en halt och en enarmad så var det total dominans!
    Många glada skratt blev det, jag ler fortfarande!
    Ses på onsdag!
    /Nypan :)

Rapportera

Rapportera

• 11 jun 2007 Patrik

Lite tändvätska inför höstens returmöte...
    Säker seger i vårens sista sanktanmatch.

BB´s juniorer behövde inte förta sig för att besegra Rönninge/Salems d:o. Segersiffrorna skrevs till 5-2 efter 4-0 i paus.

Matchen hade en seg inledning. Efter ca en kvart tar bortalaget ledningen på frispark som lite olyckligt - för R/S - går direkt i mål. Detta blir inledningen på en bra BB-period som utmynnar i ytterligare tre mål.

Värmen och halvtidsresultatet sätter sin prägel på den andra halvleken som mest bara spelas av.

BB´s duktiga juniorer kan nu gå till sommarvila med ett bra St. Erikscupsresultat. En match i femman mot Åkersberga återstår innan lite vila och upptrappning för Gothia-äventyret.

Rapportera

Rapportera

• 10 jun 2007 Nypan

Bra jobbat alla som var igång i helgens stekande värme!
    Nu laddar vi för de sista matcherna innan uppehållet.
    Vi ses imorgon!
    Nypan :)

Rapportera

Rapportera

• 10 jun 2007 Claes Pettersson

Tack för ett trevligt bemötande i samband med vår match. Välkomna till Dalhem IP och Gotland i höst.

Rapportera

Rapportera

• 5 jun 2007 Tränarna

Hej du nyfikne!
    Nu är träningsligan uppdaterad och vi får ta en gemensam utdelningsdag för de senaste månaderna. Dessutom ett extrapris för den som genomfört mest fyspass med laget under vintern!
    Fira nu nationaldagen så ses vi på torsdag!
    Hej hopp! :)

Rapportera

Rapportera

• 3 jun 2007 Patrik

Fantastisk match idag, tjejer! Ni sade innan matchen att det kändes speciellt idag - ni hade rätt! Vi piskade Gnaget i strålande sol inför en glad publik! Titta vad ni kan göra av egen kraft och bra träningar. Ni gör oss stolta! RSF going strong, huka er, för nu laddar vi om )