Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rönninge Salem Fotboll Damlaget

Gästbok

• 17 jun 2009 Om nån tror på Tomten förtfara

Serieledarna fick stryk på Kvarnängen :)

2009-06-16 22:12 Av Peter Jaranius

Tidig "seriefinal" idag mot Rönninge/Salem, Rönninge kom som ett lag som aldrig förlorar o fick åka hem med sin första förlust, dom kommer åka på fler förluster så i höst gäller det för oss att kriga i alla våra matcher så tar vi hem detta.

Matchen: Första 45 min är vi helt överlägsna o tar också ledningen med 2-0 och det kändes surt när Rönninge gör 2-1 precis innan paus på en av deras få chanser. 2:a halvlek så kommer Rönninge igång eller om det är vi som slappnar av lite, dom börjar producera massor med chanser och tillslut sätter dom också 2-2. Som vanligt så jobbar vi på o litar på vårt spel och när sedan Erica jobbar fram en straff som Clara sätter säkert (som vanligt) så känns matchen klar men Erica vill såklart också göra mål idag o sätter 4-2 precis innan domaren blåser av matchen.

Försökte tänka ut vem som utmärkt sig mest i mina ögon idag men jag hittade massor på alla 14 tjejer som deltog i matchen och det är ganska säkert det som gör att vi är så "jävla" bra, min matchens lirare blir hela laget.
    :)

Rapportera

Rapportera

• 16 jun 2009 Mamma Jeanette

Sorry Jessica :( att jag missade matchen... Är ju så totalförvirrad jämnt! :/ Mer Omega 3 åt folket! :) Hoppas det gick bra! Ring gärna när du är hemma... för jag glömmer väl att ringa Dig! Påminn mig nästa gång då matcherna startar i höst! Kramen!