Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

Rapportera

• 14 jun 2009 Bo Stjernkvist.

Dagens poäng blir.

5p Niklas K visar hur man ska spela i backlinjen, rejält.
    3p Adam K hela tiden farlig så länge han fick spela på sin favoritposition i kedjan. Gör också 2 mål.
    1p Simon S för att han inte slängde handskarna och gick att duscha i halvlek efter vårat usla försvarspel. Kan inte lastas för målen.

Tycker också att Axel och Jon gör en riktigt bra match också. Vi ger inte upp utan jobbar vidare i andra halvlek, det ska alla ha en eloge för. Det hjälpte kanske ändå att prata med spelarna om rätt inställning, efter förra Madesjömatchen.
    (Dagens minus till föreningen som för tredje gången i rad skickar med för lite pengar till domar arvodet.)
    Kan tyvärr inte skriva matchreferat eftersom matchen är flyttad.

Orrefors B-Madesjö B 3-6
    Madesjö började direkt med att skapa enkla chanser utan att behöva anstränga sig. 0-1 kommer efter fem minuter, där dom kom igenom från kanten lite för enkelt och får friläge. Minuten efter gör vi också lite enkelt ett mål av Adam K. Motståndarna skapar flera rena chanser utan att lyckas göra mål då får vi en frispark 35m ut från motståndarmålet som Jon R dundrar stenhårt i ribbans underkant och ut lite oturligt. Madesjö fortsätter att skapa enkla lägen hur lätt som helst där vi i princip bjuder bort bollen till dom hela tiden. 1-2 kommer efter inspel från kanten där en spelaren fick stå helt ren nästan på straffpunkten och enkelt göra mål. Så fortsätter det hela första halvlek med jättechanser och frilägen till Madesjö som pinsamt enkelt spelar bort oss. Ibland måste man såga laget och vara riktigt elak, och första halvlek var en sån. Har inte sett en så dålig defensiv med rena bjudningar på många år.
    Första halvlek slutar 2-5 till madesjö.
    Efter ett antal byten och ändringar i paus så fick vi ordning på försvaret. Tyvärr fick vi dra ner våra två anfallare som skötte sig bra i första halvlek Jon och Adam. Adam till mittfältet och Jon till backlinjen och in med Niklas Kolbrand som mittback. Och äntligen spelade vi lite rejält och gick in i närkamperna som vi vann enkelt. Vi lyckas också reducera till 3-5 en bit in i halvleken av Jon. I slutet ökar Madesjö på målskörden till 3-6 efter ett missförstånd mellan backarna som skapar ett friläge som dom förvaltar väl.
    Första halvlek måste vi bara glömma och gå vidare från, den andra ska vi ta med oss och ta till oss. Man måste gå in i närkamperna och ta kampen och inte bjuda på allt. Vi spelar ändå 1-1 i andra halvlek.