Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

Poäng: Frasse 5, Juntorp 3, Pär 1

Rapportera

Rapportera

• 24 jun 2009 OIF

Hitills finns inget annat bestämt än att matchen OIF-Läckeby spelas Söndag 28 juni kl. 15.00

Rapportera

Rapportera

• 24 jun 2009 match måndag

jag har hört att Orrefors - Läckeby ska spelas på månsdag 29 juni.

Rapportera

Rapportera

• 23 jun 2009 Coach

Härligt!

Skönt att vinna igen, det var ett tag sedan.

Vi började matchen bra, med bra passningsspel och variation vilket ledde till flera mål. Vi hade en bra offensiv idag men bakåt blir det ibland lite svåra beslut. Skönt att målen kommer efter många bra matcher där vi också skapat mycket.

I andra halvlek så känns det som vi styr matchen och kan spela ganska avslappnat.

Som sagt en bra match men viktigast är nog poängen.

Nu gäller det att vi kommer på träningen på torsdag och laddar tillsammans inför söndagens svåra match mot Läckeby där vi också behöver ta en trea, vilket jag tror att vi gör om vi bara tar jobbet och har rätt inställning.

5p Ted M en riktigt bra andra halvlek.
    3 Robin L jobbade stenhårt i kedjan och skapade flera chanser.
    1p Simon skötte sig bra på deras hörnor i första halvlek.

Roligt att se Tobbe och Patrik som ville byta i halvlek, men Kalle sa att dom skulle spela vidare. Och dom sprang och skapade massvis med chanser i andra halvlek. Patrik gör en riktig kanon halvlek, den bästa hittills. Även övriga gör en bra insats.

Rapportera

Rapportera

• 22 jun 2009 Pär

Vi fick stryk med 5-0. Första halvlek blev 5-0 och Lindsdal var överlägsna. Andra tog vi tag i det bättre och skapade rätt många bra chanser där vi skulle ha gjort något mål, även om Lindsdal hade det mesta spelet. Ted Modig var i mitt tycke vår bästa spelare med sin inställning och sitt suveräna närkampsspel. Bra även av Alsjöholmskillarna.