Rapportera

Rapportera

• 2 apr 2010 Bo Stjernkvist

OIF/Alsjöholm-Lindås.
    Första halvlek blir välspelad, där våra forwards lyckas hålla i bollen och fördela ut den på kanterna. Vi har många fina kombinationer där vi kommer till inläggslägen, vilket borde ha resulterat i något mer mål. Efter 30 minuter lyckas Faton vända bort sin motståndare och sätta bollen i mål.
    Andra halvlek blir det mera kamp och lite sämre spel. I början av halvleken gör Erik en fin djupledslöpning och kommer fri med målvakten och gör inget misstag, 2-0. Lindås lyckas reducera till 2-1 i mitten av halvleken. Vi borde nog ha gjort ett par mål till på chanserna som vi hade.