Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

1000 tecken kvar

Gästbok

• 10 apr 2010 Micke "coach"

Snart smäller det. El Classico alltså.

Matchen idag på gräs för första gången är godkänd. Vi gör en helt ok första halvlek där vi rullar bra och har intentioner till bra spel. Vi krigar och sliter för varandra. I andra halvlek tappar vi lite dels pga av sega ben och lite trötthet i huvudet. Vi kommer dock tillbaka på slutet och resultatet 2-1 känns lite i underkant, vi skapade chanser för fler mål, vilket också är bra att vi vet att chanser får vi i alla matcher.

Det vi behöver förbättra är snacket på plan, det måste bli bättre för att undvika misstag och även inte tappa i vårt försvarspel utan hålla våra positioner som vi vill för att stoppa motståndrare.

En vecka kvar tills premiär. Vi hoppas på två bra träningar i veckan tis och tors där vi kan nöta och diskutera situationer som ev uppstår.

Nu blir det en liten pilsner och chips framför en stormatch.

• 9 apr 2010 Lagercrantz

Alla vet vell att Pärra aldrig gör mål? =)

Rapportera

Rapportera

• 9 apr 2010 Pär

Inom kommunen jobbar man inte, men han är nog anställd.

Johan jag menar ju gerard blev gris!
    Du får inte avslöja att jag aldrig gör några mål.