Simon, Pär, Alle, Anton, Robin P, Sebbe B, Linus, Kolis, Vickan, Henke, Fille, Ing, Teddy, Sebbe K, Lelle E.

• 15 apr 2013 Anders Jonsson

Träningsmatch 9
    Lördag 13/4

Orrefors-Rockneby IK 0-1 (0-0)

Orrefors gjorde på lördagen ytterligare en bra match mot ett lag från div 5. Efter att Rockneby startat matchen med bra spel under första 20 minuterna så äter sig Orrefors allt mer in. Efter ca 25 minuter får OIF också straff som Henke slår dock inte bättre än att Rocknebys målvakt kan rädda.
    Målchanser för övrigt var ganska lätträknade under första halvlek.
    Andra halvlek fortsätter att vara en mycket jämn historia som ändå är ganska chansfattig fram till 65 minuten då Henke skjuter i Ribban efter ett riktigt fint anfall.
    Matchen verkar gå mot 0-0 då Rockneby lyckas skapa en målchans efter misstag i backlinjen, 0-1 i 87:e minuten.
    Totalt sett gör vi en stabil match och grabbarna sköter vårt positionsspel mycket bra. Bäst i Orrefors var Simon, Kolis och Anton.