Simon,Teddy, Victor, Linus, Sebbe B, Henke, Pär, Kolis, Ing, Alle, Anton, Robin P, Fille, Edvin, Sebbe K, Ahmed.

Rapportera

Johansfors - O.F.B 5 - 4
    Målskyttar
    Ing, Sebbe B, Andreas G, Linus.
    En svängig match där vi efter en 3 -0 ledning efter 20 min, tappar av och låter Johansfors göra fyra mål innan vi rättvist kvitterar innan halvlek. Andra halvlek har vi full koll på och spelar riktigt bra, tills det återstår 5 min då Johansfors kommer i ett ströanfall och gör segermålet.
    Plus till samtliga ett extra plus till Linus Jonsson från Bäckebo.

Rapportera

Rapportera

• 11 maj 2013 OIF/Stefan

Truppen till söndagens B-lagsmatch mot Johansfors kl 17,00. Avresa orrefors 15,15. Nybro 15,30.

Rapportera

Match torsdag på Orrevallen mot Vissefjärda kl 19,00 samling 17,45. Avresa nybro 17,30
    Truppen
    Simon, Sebbe K, Ahmed, Pär, Vickan, Linus, Kolis, Alle, Ing, Henke, Sebbe B, Anton W, Robin P, Lelle, Teddy, Anders.

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2013 OIF/Lill

Match Torsdag i Mönsterås för P03. Samling kl 9:00 på Orrevallen. Laget är Phillip, Erik W, Melvin, William, Teodor, Nicole, Alicia, Jimmi och Emma.