Jojo! jag har glömt att säga att du har dina mjukisbyxor hemma hos oss. Ska försöka komma ihåg dom idag:)

Rapportera

• 10 aug 2009 match

IK Rex- UIK: 2-1
    Målskytt: Sanna Öhlund

Idag styrde vi kosan mot Vendel och Ottarsborg för att ta oss an långbollskungarna IK Rex. Matchen börjar med två riktigt heta målchanser för Rexarna, men Ida kan med hjälp av ribban avstyra. Resten av halvleken är det mest bara krig och inga större chanser dyker upp för något av lagen. När andra halvlek drar igång så är Ullfors det hetare laget. Därför kommer Rex 1-0 mål som ett slag i magen. Det är en frispark från långt håll som till slut går i mål. Ullfors kan dock bara några minuter kvittera genom Sanna efter en hård press mot Rexförsvaret som inte lyckas rensa. Efter detta mål följer en lång period där Rex har det jobbigt att hänga på i tempot vi spinner på i. Var väldigt svårt att se vart deras 10 poängsförsprång kom ifrån vid den tidpunkten måste jag säga. Backlinjen styrde enkelt och beslutsamt av de försök till anfall som kom (i form av långbollar) och sedan var det full fart framåt mot trötta rexare, gång på gång på gång. Rex backlinje är dock väldigt tät och säker och gör det sannerligen inte lätt för oss, så resultat för den hårda pressen uteblir. Sedan bestämmer sig domaren för att lägga sig i och blåser frispark efter en klockren brytning från vår sida, vilket är mycket olyckligt. Framför allt eftersom frisparken i fråga gick i mål. Den stora frågan är om mannen med pipan var med i matchen över huvudtaget då denne hittade frisparkar där ingen annan gjorde det... mestadels till vår fördel, i och för sig, men fortfarande- ej godkänt!

Att förlora för att man är sämre är en sak, detta var nåt helt annat. Det enda positiva med en sån förlust är att revanshen blir så skön. Tråkigt för Skuttunge, för det blir dom som får ta smällen. Och det kan jag säga- Melins smällar, dom känns )