Rapportera

• 16 aug 2009 match

Tärnsjö IF- MIF: 2-7
    Målskyttar: Therese Söderlind 2, Camilla Söderlind 2, Frida Lindström, Johanna Pettersson, Emma Andersson

0-1: Jannice står och försöker lägga upp bollen, Emma tar sats bakom och trycker i bollen i mål. Tärnsjö har nog fortfarande inte riktigt förstått vad som egentligen hände där

0-2: Fesa tar revansh sen i fredags och förvaltar sitt friläge genom att smeka bollen i mål med en enkel bredsida bredvid målvakten

0-3: Milla gör sitt första mål i matchen

0-4: Anna smörpassar, Jojo trycker i med en enkel bredsida. Otagbart. Två träningar och Jojo skjuter som en gud )

1-4: Tärnsjö reducerar. Slumpchans

1-5: Flisan tar grovarbetet, Fesa gör mål nummer två för dagen efter lite flipper- VM i straffområdet.

1-6: Milla blir kapad i straffområdet. Lindström är säkerheten själv

1-7: Emma Lindgren står för årets smörpass och Milla har bara att sikta och dra till.

2-7: Slumpboll i 85e minuten som friställer Tärnsjöspelare som inte gör något misstag.

Antagligen inte helt rätt ordning, men vad gör de när man äntligen får hurra i den röda tröjan! Riktigt bra fight idag tjejer. Nu vet vi att vi kan :)

• 14 aug 2009 Sandra

Klättraklättra! Om vi plockar Bälinge hemma på lördag så går vi upp på samma poäng och en tredjeplats som det ser ut i dagsläget. Kämpa!

Rapportera

Rapportera

• 14 aug 2009 match

UIK- Skuttunge SK: 2-1
    Målskyttar: Sandra Johansson, Sanna Öhlund

Idag var det inget annat än revansh som gällde. Tre poäng skulle hem, och så var det inte mer med det. Under 70 minuter så är vi också det solklart bästa laget, där vi radar upp chanser. Det är friläge på friläge och vi rullar boll snyggt och behärskat över hela banan. Vi har hela tiden flera alternativ och lyckas byta kanter ofta. Skuttunge är inte ens nära att hota. Om jag inte minns fel så kommer 1-0 efter snyggt klappklapp där Sandra är sist på bollen. Inte långt efter kommer 2-0 efter en bra hörna av Jessica som Sanna når högst på. Sanna som för övrigt hade lekstuga inte bara en och två gånger, utan under stora delar av matchen. Om det skall klagas på nåt under denna 70 minuter långa period så är det att vi missar alldeles för många lägen. Hade vi bara satt hälften så hade matchen varit stängd redan i halvtid. Nu har vi bränt lägen så det räcker för resten av säsongen, visst då? Sista kvarten börjar vi helt plötsligt spela som om det var vi som låg under med 2-0 och stressar iväg den ena kassa "rensningen" efter den andra. Rulla-boll-och-stå-rätt-tänket är helt bortglömt och nu är Skuttunge det hetare laget. I slutminuterna får dom också hål på Lisa i målet när en gul spelare kan trycka in bollen från mållinjen efter en hörna som vi misslyckas med att få bort. Kan tänkas att vi hann med ännu ett friläge innan domaren blåste av, skitsamma. Vi vann och vi gjorde det snyggt. Vi vet att vi kan och det vi nött på träningarna börjar sitta nu. Nu är vi på G grabbar!