A-LAGET HEMMA MOT UNITED FREDAG 19.00. BROBERG,VELDE,BUSTAD,ANDREAS,PATRIK,ZEBBE,SIMON,ALEXANDER,TOMMY,FABIAN,SVENNE,JOACIM,ANTON,VICTOR,ADAM,MARCUS, SAMLING MELLBYVALLEN 17,45

Rapportera

• 16 maj 2012 zebetic

Vedum-Mellby 2-2(0-1)

1:a halvlek
    Ännu en match tycker jag vi gör en bra halvlek och försöker rulla mycket boll trots en tung och långhårig gräsmatta. Vi hade några halvfarliga lägen men utnyttjade inte farten vi hade fått upp!
    1-0 kom på en hörna då Brandt för stå tämligen ostörd och skalla in 1-0. (Brandt 100% på huvudet under hela matchen)
    Vedum skapade inga direkt lägen och det kändes som vi hade matchen rätt klart.

2:a halvlek
    Precis som förr försvann vårt spel helt och vi bjöd in Vedum i matchen.
    1-1 målet kom på ett inlägg från höger sett från Broberg där en spelare fick stå ostört och stöta in bollen vid bortre stolpen. Vedum la mycket långt och hoppade komma runt på kanterna gång efter gång. Då byts han in MÅLVAKTEN Filippo Bustad och behöver bara minuter på sig innan han iskallt kan placera in 2-1. Glädjen blev dock inte långvarig för med bara minuter kvar så fick Vedum hörna och efter många om och men ligger bollen i mål bakom Broberg. I stora hela var nog X ett rätt så rättvist resultat. Nästa match är mot United på fredag.

• 15 maj 2012 Zebetic

Ser fram emot att skriva ett matchreferat om en seger imorgon! Köövi!

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2012 zebetic

Mellby-Norra Härene 4-2 (1-0)

1:a halvlek:
    Vi trodde nog denna match skulle bli en dans på rosor efter Härenes dåliga start på serien och vi kom med en stark vinst över Järpås i förra omgången.
    Det var en stormig match i dubbel bemärkelse.
    Vi hade mycket boll i inledningen och sprang mer offside på första 20min än vad man bör göra under en hel match. Det skapades inga jätte lägen från något håll och frustrationen smög sig in hos oss. Men då spräckte Florèn dö-läget och satte distinkt 1-0 som stod sig halvleken ut.
    Borde varit mer än 1-0 mål men vi var inte tillräckligt heta.

2:a halvlek:

Härene kvitterade omgående i början av andra.
    Såg tyvärr inte hur.
    Då smög frustrationen fram igen.
    Men på en hörna höll sig HJ framme på borde stolpen och stötte in 2-1.
    Härene lyckades dock kvittera igen då en skott en bit in på vår planhalva lyckades med god hjälp av vinden leta sig in i krysset.
    Nervositet och frustration åter igen...
    Då börjar sagan.
    Anton van de Velde byts in och behöver bara några minuter innan han håller sig framme på ett inlägg efter marken och stöter in 3-2. Why allways him?
    Målskytten väljer att byta ut sig själv kort därefter och möts av applåder som stjärnor gör.
    I slutet av match sätter Christofer 4-2 och låser matchen.
    Ingen jätte match från vår sida men 3poäng är alltid 3poäng.

• 12 maj 2012 Silly nytt

Jonte Gustavsson ingår i enbytesdeal med Erik Hellman, hur mycket mellby lagt emellan är osäkert!

Rapportera

Rapportera

• 11 maj 2012 Ljalic

Kul läsning zubotic, ses på norra stå ikväll!

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2012 zebetic

Järpås-Mellby 0-1(0-1)
    Målskytt: Joacim Florèn(str)

Kort referat efter begäran

1:a halvlek tycker jag vi äger matchen och spelar lugnt och fint. Rullar mycket boll och spelar bra över hela planen. Vi lyckades dock bara göra ett mål(straff), men gick iaf in i paus med ledning.

2:a halvlek tappar vi det mesta.
    Vi stressar upp oss och hittar inte samma lir som i första samtidigt som Järpås flyttar upp laget högre upp och försöker nå en kvittering.
    Med 10-15min får Järpås en straff efter en rörig situation i straffområdet. Broberg blir syndabock efter att manglat ner en motståndare.
    Han revanscherar sig dock genom att rädda straffen på ett fantastiskt sätt.
    Järpås fortsätter att forcerar efter en kvittering men vi lyckas hålla undan och vinna matchen och inkassera våra första 3p för säsongen.

Christofer "svenne" Svensson blir utsedd till matchen bästa spelare och får för fösta gången den berömda hatten som ska gå vidare till nästa matchs bästa spelare.

Värt att notera är att det var väldigt längesedan vi lyckade ta en seger över Järpås(starkt)