Hur ser laget ut på fredag?

Rapportera

Rapportera

• 27 maj 2012 Claes A

Finns 3 lediga platser till morgondagens B match mot Corner, ring om intresse finns,
    Claes 0705682333

Rapportera

Rapportera

• 25 maj 2012 Zebetic

Söne-Mellby 0-1(0-0)

1:a halvlek
    Söne började bra och första 20min och det märktes att Söne ville visa att dom inte var några slagpåsar, dock skapades inget jätte läge och Mellby jobbade sig successivt in i matchen och var det bättre laget resten av halvleken och skapade något farligt läge men 0-0 stod sig till paus.

2:a halvlek

Mellby spelade riktigt fin fotboll och skapade mer och mer lägen och borde haft en solklar straff efter Svenne blivit brutalt näst inpå misshandlad 1m innanför straffområdet men domaren friar förvånade.
    Då kommer han in mannen, myten, legenden Anton Van de Velde och röjer om rejält i grytan och öppnar upp med sina stenhårda löpningar. Trots många lägen så såg det länge ut att bli 0-0. Då kliver han upp, likt kung Carl-Gustav kliver upp på sin tron klivet Adam Brandt upp och skallar in 1-0 !!! Mellby höll sedan undan sista 10mi och vinner rättvist med 1-0!

GöttKött!

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2012 PI

MELLBY-A FREDAG BORTA MOT SÖNE 19,00. BROBER G,VELDE,HELLMAN,HAGLUND,SKOOOOG,PATRIK,BRANDT,MACKAN,ZEBBE,FLOREN,IVARSSON,SVENNE,SIMON,FABBE,BERG AVRESA VOLVO 17,30 DRICK OCH ÄT REJÄLT .

Rapportera

Rapportera

• 21 maj 2012 Zebetic

Mellby-United 1-5 (1-4?)

1:a halvlek

Matchen inleddes likt en mardröm för oss. United gjorde både 1 och 2mål innan det knappt gått 15min.
    Då kändes allt väldigt tungt men som tur var så reducerade Ivarsson några minuter senare. Han kom fri, kom ur läget med lyckades ändå lägga bollen över målvakten i en svår vinkel. Efter målet Skapade vi flera fina lägen men då kom oturen emot oss och United gjorde ytligare 2 mål innan paus och vi gick till vila med 3mål mot oss.

2:a halvlek

Vi försökte men lyckades verkligen inte att åstadkomma mycket framåt. Var en rätt tråkig halvlek så
    Finns inte mycket att skriva om den. Enda som hände var att United satte spiken i kistan med 5-1 mål i slutminuten och förlusten var ett faktum.

Nästa match: fredag 19:00 borta mot Söner.