Hittade en kul sida www.sportbets.se där man kan spela med låtsaspengar på riktig sport. Bra underhållning när det regnar ute!

Rapportera

Rapportera

• 8 aug 2010 Anders T

Div 2 Madesjö-Eneby 2-2 (2-1)
    Vi gör en riktigt bra första halvlek och tar ledningen med både 1-0 och 2-0 (Emmy J 2 mål). Vi har bra rörlighet , passningsspel
    samt kantspe. Vi har möjligheter att utöka ledningen till både 3-0 och 4-0. I stället får Eneby en frispark i den 44 min som man lyfter mot mål , efter ett mindre lyckat försvarsarbete bli det 1-2. I början på den
    andra halvleken kvitterar Eneby till 2-2 efter en hörna. Vårt energiska spel från den första halvleken försvinner mer och
    mer och det blir mer kamp än skönspel.
    Både vi och Eneby har möjligheter att
    göra mål men matchen slutar 2-2.
    Det känns bittert att vi inte få med oss alla 3 poängen efter den första halvleken men samtidigt får vi skylla oss själva när vi inte kan förvalta våra chanser samt bjuder motståndarna på mål.