Hej! Det var riktigt kul att komma igång och vara med att träna igår. Gammal är jag innan, men idag känner jag mig som 80 +. Ont i HELA kroppen.

Rapportera

Rapportera

• 16 aug 2010 Anders T

Div 2 Rödsle-Madesjö 1-1 (0-0)
    Vi gör en helt okej match mot ett hemmalag som spelade en enkel fotboll med försök till snabba omställningar. Vi tar ett klart grepp om matchen inledningsvis men har svårt att skapa riktigt vassa målchanser(2-3 hörnor där avsluten går vid sidan om målet). Sista delen av första halvleken tappar vi farten i vårt spel. Vi gör en del förändringar inför andra halvleken och trycker på rejält mot deras mål och skapar ett flertal klara målchanser men avsluten är tama. I mitten av andra halvleken får Rödsle möjligheten till en omställning och bollen hamnar hos Marta Obtreska som skjuter med ett distinkt skott Rödsle till en 1-0 ledning (67 min).Med kvarten kvar går vi ner på en trebackslinje och trycker på rejält mot motståndarnas mål och skapar
    2 frilägen som vi missar samt att deras back räddar på mållinjen efter ett skott av Emmy J. I den 83 min kommer till slut en rättvis kvittering av Emmy J som nickskarvar ett inlägg från högerkanten i mål. Vi har ett skott i stolpen i slutminuten
    men närmare än så kommer vi inte ett vinstmål. Vi gör en bra andra halvlek spelmässigt men vi måste göra mål på chanserna som vi skapar. Arbenita G gjorde ett piggt inhopp på vänsterkanten.