Ett stort grattis till segern, härligt jobbat!

Rapportera

• 19 apr 2009 Anders T

Div 2 sydöstra
    Sjöbo- Madesjö 1-5 (1-1)
    Madesjö tog en välförtjänt seger då man besegrade Sjöbo med 5-1. Vi börjar matchen bra och skapar 2 bra lägen de första 10 min . Därför tjänst det orättvist när hemmalaget tar ledningen med 1-0 i den 13 min genom Julia P som helt fri rullar in ledningsmålet.
    Upprinnelsen till målet var att vi kom fel i
    possitionerna när motståndarna gjorde en snabb omställning. Efter hemmalagets ledning är det dom som har en bra period
    i matchen. Vi har svårt att få grepp om
    det centrala mittfältet vilket beror på att vi
    är för passiva och avvaktande när motståndarna har bollen.Våra uppspel är för korta, vilket gör att vi har ett obetydligt anfallsspel. Därför kommer 1-1
    genom Lisa Malmström i den 30 min (vackert skott från 25 m) mycket lägligt.
    Vi spelar upp oss efter kvitteringen och avslutar halvleken bra.
    I början av andra halvleken får vi en hörna
    Bollen hamnar hos Emmie Söderqvist som trycker in 2-1. Drygt 5 min senare gör Emmie även 3-1 då hon i kamp med Sjöbos målvakt(som missade en utrusning) rullar in bollen i tomt mål.
    Vi dominerar nu matchen totalt och Emelie
    Ederström gör 4-1 i den 63 min och Johanna Lind avslutar målskyttet i den 85 min med att göra 5-1. Vi gör som helhet en riktigt bra match.Trots att spelet inte stämmer i den första halvleken hjälps vi åt på ett föredömligt sätt. Vår andra halvlek är i det närmaste felfri tack vare att vi vinner kampen på mitten samt att vi har bra offensiva omställningar. Backlinjen med Sofia Hermansson som centralgestalt
    gör en felfri andra halvlek. Våra bägge forwards Emelie och Emmie håller Sjöbos
    backlinje sysselsatta genom ständiga djupledslöpningar. På mittfältet där vi hade lite problem i första halvleken dominerar Lisa Malmström(som fick pris som bäste Madesjöspelare) . Hon fick bra understöd av Anna Holm samt Anna Kullberg.