Var samlingen 11.45, som sades på träningen idag eller 10.45 som det står på hemsidan, på söndag??

• 1 maj 2009 Anders T

Div 3 Madesjö- Timmernabben 2-2(1-1)
    De båda nykomlingarna delade på poängen när
    seriens första omgång spelades på söndagen.
    Timmernabben var det bättre laget (spelmässigt) men hade svårt att skapa några klara målchanser i den första halvleken. Madesjö tog ledningen genom Matilda T efter efter 25 min spel då hon slog in en målvaktsretur. Timmernabben kvitterade strax innan halvlek på en frispark.
    Timmernabben tog ledningen i den 60 min(något orättvist då Madesjö spelade bättre i den andra halvleken) på en nick efter en bra slagen hörna.
    Madesjö kvitterade ganska omgående genom Matilda T som från kantan lobbade bollen över
    Timmernabbens målvakt i mål. I slutminuterna var det nära att Madesjö gjorde 3-2 men frisparken från Isabelle tog i ribban. Ett rättvist resultat om man ser till hela matchen. . Sofie P, Arbenita, Matilda samt Anna K var topparna i ett stark spelande hemmalag.

Rapportera

Rapportera

• 1 maj 2009 Anna H

Svarar mig själv...Sofia J och Linnea har fikat med tillsammans med mig nästa vecka istället.

Rapportera

Rapportera

• 30 apr 2009 Anna H

Är det någon som vet vilka som har fikat på fredag tillsammans med mig. För vi flyttar väl fikat?

• 29 apr 2009 Bengan

Nya uppgifter inlagda under Gothia cup menyn.

Madesjö-Lindsdal 3-1 (2-0)
    En typisk derbymatch där skönspelet ersattes av mer kamp och fysiskt spel.
    Madesjös seger var rättvis då man producerade ett flertal vassare målchanser än gästerna. Helen E gav hemmalaget ledningen i den 9 min efter en fin passning av Anna H. I den 35 min får Emmie S bollen till höger i straffområdet skottet tar i ribban och på returen gör Helen sitt och Madesjös andra mål. Lindsdal hade svårt att producera några klara målchanser i den första halvleken. I den 55 min får Lindsdal en straff(efter det att en hemmaspelare täckt ett skott med handen) Josefine Blad sätter straffen säkert till vänster om Tova L. Lindsdal försöker att nå en kvittering men hemmalaget backlinje spelar stabilt.
    I stället är det Madesjö som utökar sin ledning till 3-1 genom Emmie S som stöter in Emelie E passning från kortlinjen. Lindsdal spelar resterande delan av matchen med en trebackslinje för att nå en reducering. I stället är det
    Madesjö som är nära att utöka sin ledning
    vid ett flertal tillfällen men matchen slutar 3-1. Starkt att vinna trots att spelet inte stämde. Vi tar kampen över hela planen och vinner den fysiska matchen över Lindsdal. Tova L samt backlinjen spelade stabilt hela matchen. Helen E lite av en matchvinnare med sina 2 mål i första halvleken.