mycket träningsverk just nu kan jag tala om. jag sitter nu och slöar och kröjmar på jobbet medans mina kollegor för göra allt, det tycker vi om haha. LIF FOE SHOE, 6 poäng av 6 möjliga, puss på det.

Rapportera

• 30 aug 2009 Gruppspel DM

Match 1
    Boden Handboll IF -LILLPITE IF 22-23 (7-13)

Kommentar:Bra i första halvlek, tappade i andra men kämpade oss tillbaka mot slutet. Pilla gjorde en bra insats.

Match 2
    Lillpite IF - Bodens BK HF 24-19 (17-7)

Kommentar: Återigen en riktigt bra första halvlek, Therese var kanon i målet första 30. Vi slarvade en hel del bakåt i andra och jobbade inte som ett lag. Anna Öhlund fick bra utdelning i sitt skytte, tot 6 mål.

Match 3
    Malmbergets AIF - Lillpite IF 19-37 (10-22)

Kommentar: Mkt bra hela matchen. Vi mötte ett förvånansvärt lojt MAIF som vi aldrig släppte in i matchen. Pernilla, Sara C och Emma S gjorde en mkt bra match frammåt. Bakåt behöver vi mer träning. Vickan kom igång med sitt skytte, 6 mål.

Noterbart är att Pillan Fahlgren hängde 12 baljor, respect!

Övrigt:
    Alla har gjort en klart godkänd helg, 6 poäng av 6 möjliga. Kul att vi fick avsluta med en bra match där vi hade fokus hela matchen.

Lugn träning på tisdag, 19.30. Sosso och Zandra bjuder på fika.

Rapportera

Rapportera

• 30 aug 2009 Sanna

Hörde att det har gått bra i helgen, härligt! Jag räknar med att Elina hör av sig när ni kommer till Umeå, så ska jag och Linnea komma och heja på er. :) Ha det bra och lycka till i fortsättningen!

• 30 aug 2009 Stina

Det blir ingen gemensam träning i kväll, Eve. Damlaget är i Boden och spelar och 94:orna är på läger i Boden, så far och spring själv istället :)

• 29 aug 2009 Sosso

Vi spelade mot nya Boden handboll IF, vann med 23-22. Ledde med ca 8 i halvlek men tappade i andra.
    I morgon är det BBK sedan Malmberget.

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2009 Peter L, SGIF

Grattis till segern! Vem spelade ni mot och hur mycket vann ni med? Vem har ni i morgon?

Rapportera

Rapportera

Håller med Maria, vi gjorde det bra som hämtade igen. Men vi kan mkt bättre. Jag tar för givet att inte några lif-spelare snackade med domaren.
    Som sagt, första matchen är nu avklarad och nu ger vi järnet i morgon. Pernilla gjorde en bra insats idag, både bakåt och frammåt. Vi andra kan bättre och det ska vi visa i morgon.
    Samling strax efter 9. Lunch äter vi nog där så ta med er pengar för detta.
    Zandra hälsade och grattade oss till segern.

/Sosso

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2009 Maria

Härligt med en seger .det kan bara bli bättre.
    bra gjort i slutet att vända matchen.
    lite bättre flås på alla blir vi svårslagna.
    Syns i morrn.
    Domaren kom och prata med mej och tyckte att en del spelare skulle tag tag i sitt eget usla spel istället för att klaga på han.