Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 19 mar 2011 Bkv-Strömsberg

När gästande Strömsberg fick en något billig straff och gjorde 2-0 i första halvlek så trodde jag att det skulle bli en tung dag för oss BKV-are. Men jag har ju tjatat om det förut så helt kört kändes det ändå inte tycker jag. Och mycket riktigt, åter igen så visar laget upp en grym moral och en underbar inställning ute på planen, man gnager ner motståndarna mer och mer för varje minut, och man viker inte ner sig en tum. Killarna krigar verkligen, och som åskådare njuter man verkligen av skådespelet. Tack, och BRA JOBBAT BKV!!
    Och efter den här 4-2 vinsten har i alla fall jag nu insett att man klarar av att stanna kvar i division 2 den här säsongen, och det känns ju skönt )

FEM SNABBA
    - LAGET
    - Peter H, för en mycket bra coachning
    - Bullen var också i toppform, vilket ju ger hela laget en trygghet.
    - Martin för sin rutin, och ett underbart vackert mål
    - Strömsberg, som var riktigt bra i första. Tungt anfall!

Rapportera

Rapportera

• 19 mar 2011 DM P98 SIRIUS-SUNNERSTA: 1-2

DM-matchen mellan U13 och SAIF:s 98:or blev en riktigt bra och tuff match som SAIF till slut kunde vinna med 2-1 efter att ha haft ledningen med 1-0 i ht. I den andra halvleken kvitterade vi genom Erik Pettersson. Segermålet för SAIF kom sen med bara nån minut kvar. I den första halvleken hade vi minst lika mycket av spelet som SAIF och vi kunde också skapa några chanser efter bra spel. Vi försökte hela tiden att rulla boll och i längden kommer det att betala sig. Efter vår kvittering i andra orkade vi inte riktigt stå upp utan SAIF kunde trycka tillbaka oss ordentligt och segermålet kom inte helt oväntat. Som helhet en mycket bra match av alla spelare i vårt lag, men ett extra plus till Daniel Reichenberger och Erik Pettersson som tillsammans med SAIF:s Marcus Ejerblad (född 99) var de dominerande spelarna på planen. Som helhet en kul match med tuffa närkamper och känslor samt mycket publik runt Valsätras konstgräs. Vi gratulerar SAIF till segern och så jobbar vi på som vi gjort hittills så kommer det att bli ännu bättre framöver.

Rapportera

Rapportera

Inför en stor publik (ca 150 pers) spelade vi vår kvalomgång i DM P98 mot Sirius Akademi.
    Vi gör ingen bra match (vi har spelat bara en 11-manna match i år, och Sirius lyckades störa vårt spel), men killarna visade mycket bra inställning och krigade till en rättvis seger.
    Magnus gjorde vår första mål efter 10 minuter, Sirius kvitterade i början av andra halvlek, och till slut efter några heta målchanser, lyckades Danne sätta bollen bakom Sirius målvakt.
    Bra krigat killar !

Rapportera

Rapportera

• 19 mar 2011 SUPERCUPEN

Kan inte släppa att mäCktiga gnaget bara drog 2500pers i supercupfinalen mot gbg, året efter dom vunnit guld dvs. Så extremt uselt! Bajen drog fan mer när vi spelade i iskalla Royal League.

Aiks publik är evenemangspublik som hellre satt i en biosal i värmen framför att se laget "i sitt hjärta" spela.

Rapportera

Rapportera

Tv4 15:30 Malmö FF - Helsingborgs IF

Rapportera

Rapportera

• 19 mar 2011 GRATTIS

STORT GRATTIS TILL LILL MESSI LANG 11 ÅR IDAG OCH BOOM BOOM LAMBERTZ SENIOR (betydligt äldre än 11 år idag!)

• 18 mar 2011 Dagens citat

When one door closes, another opens but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one which has opened for us.

Rapportera

Rapportera

• 18 mar 2011 Adam Outinen klar för BKV!

Äntligen är alla bitar på plats, Adam Outinen väljer att vända "hem" till moderförening BKV Norrtälje efter att ha tillhört Djurgårdens IF och IK Sirius.