Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 25 mar 2011 U21

Elfsborgs Johan Larsson gjorde matchens enda mål när Sveriges U21-landslag föll borta mot Italien med 3-1.

Italiens satte full fart direkt i U21-mötet med Sverige hemma i Reggio Emilia. Empolis Diego Fabbrini satte 1-0 efter knappa 20 minuter och en halvtimme in i matchen dubblades ledningen av Genoas Alberto Paloschi. Frederico Macheda, ulånad till Sampdoria av Manchester United, satte 3-0 i den andra halvleken innan Sverige kom in i matchen målmässigt. Det var Elfsborgs Johan Larsson som reducerade med en halvtimme kvar på matchen.

Visste inte att några av dom ens hade lag

7-manna cup utomhus i Stockholm dagen före!

Rapportera

Rapportera

• 24 mar 2011 anette

..lite sen info till föräldrar som åker till Åland och bokat med mig..
    115 kr / vuxen kostar resan ToR....båten + bilar..
    Bra om man har pengar till det i Grisslehamn..

• 24 mar 2011 Coach Mesch

Zacke,Ralle och A-K! Adam Berga och jag undrar hur det gick mot Örebro :) :) :) :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 24 mar 2011 FULLT LAG!

11-manna match mellan 09-10.00 PÅ Hammarbyhöjdens BP.
    Ingår i stora Bajenhelgen där alla ungdomslag kommer att spela.
    Bajens A-lag tränar 2/4 mellan 10-11.30.
    Alla som vill är välkomna att anmäla sig för spel!

Anmälda spelare: 1. Alex 2. Adam Berga 3. Max 4. Lukas Jonsson 5. Oskar E 6.Adam K 7. Zacke 8. Mohammed 9. Rebecka 10. Joel 11. Adam Lang 12. 13. 14. 15. 16.

Rapportera

Rapportera

• 24 mar 2011 Haddad bakom Dif-kross

Andreas Haddad är glödhet i Örebro.
    På onsdagen sänkte han Djurgården med två nya mål.
    - De fick inte röra bollen så mycket, säger anfallaren till fotbollskanalen.se.

ÖSK har gått ut med sin målsättning om att sluta trea i allsvenskan, och Sixten Broström tror att Andreas Haddad kan utmana om titeln som skyttekung. Efter 3-0 mot ett reservbetonat Dif finns ingen anledning att betvivla formen på Närkelaget.