Detta är skandal!!

Rapportera

Rapportera

• 23 apr 2011 Slut på måltorka

På Stamford Bridge öste regnet ned och förvandlade planen till sumpmark. Det hindrade inte Fernando Torres att äntligen — efter 13 mållösa matcher — göra sitt första mål för Chelsea efter halvmiljardövergången från Liverpool. Torres gjorde 2—0 i 3—0-segern mot West Ham kort efter att spanjoren ersatt Didier Drogba i slutet av matchen.

Hela laget firade med Torres och till och med managern Carlo Ancelotti kostade på sig ett sällsynt leende.

Torkan slut efter elva matcher - Villa nätar!
    Stjärnanfallaren hade gått mållös i elva matcher, när det till sist lossnade mot Osasuna. Gladast av alla? Lagkamraten Gerard Piqué och flickvännen Shakira som fick fnatt på läktaren.

Rapportera

Rapportera

• 23 apr 2011 P94 Bkv- Boo FF

Förlust i premiären mot Boo i pojkallsvenskan

BKV U17 räckte inte till i premiären mot Boo, förlust med 5-1

Boo tog ledningen med 1-0 men BKV jobbade sig in i matchen och kunde jämna ut spelet i första halvlek.

I andra halvlek var det Boo som styrde spelet medan BKV satsade på kontring. Efter Boo 2-1 mål tappade BKV det mesta, speciellt var försvarsspelet under all kritik, vilket gjorde att Boo kunde vinna tämligen enkelt med 5-1.