Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 11 apr 2015 Bo Albert

2-2 mot Skövde AIK. Kommer just från ett soligt Lunnevi där våra pojkar skulle ha avgjort matchen i andra halvlek med tre rejäla målchanser på 2 minuter. Vi var det klart bästa laget i andra halvlek. Jag lider med killarna som inte fick in ett segermål. Mål av Emil O och Jonis. En fin publikmatch med ca 800 åskådare. Sett till den här matchen kommer säkert de flesta tillbaka . Det ser bra ut!!!

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2015 Patrick Johansson

Torsdagen den 16 April kl. 18.30 inbjuds alla som kan tänkas vara med och hjälpa till på något sätt runt Fotbollsskolan 2015 till möte i Bollhallen. Tanken är att starta den 9 maj kl. 10.00 men mycket av planeringen beror på hur intresset ser ut från föräldrar att hjälpa till som lekledare/tränare.

Rapportera

Rapportera

• 10 apr 2015 Louise

Hej!
    När drar Fotbollsskolan för barnen igång?

Rapportera

Rapportera

• 4 apr 2015 BoAlbert

Vinst med 2-1 mot Torslanda igår fredag. Målgörare Pelle Ö o Sebbe H.
    En bra match med högt tempo. Våra pojkar var något starkare än gästerna fysiskt.Försvarsmässigt var det mycket bra. Jag hade kanske önskat några fler målchanser framåt. Emil O kämpade o slet med många höjdbollar som det var svårt att göra något med.Emil S sjuk. Dom nya killarna i laget Sebbe H , Emanuel o Pelle ser ut att ha kommit bra in i laget.Hagis i mål i andra halvlek började med en bra reflexräddning Sedan hade han faktiskt inte så mycket mer att göra.Mattias stod första halvlek.Det ser bra ut inför premiären. nästa helg mot Skövde.