Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 18 aug 2015 Bengt (BARON)

Kul att ha sett Gauthiods kämpamatch och seger över Lidköping . En lagseger där distriktets bästa målvakt var otroligt bra . Samt "våran " Mirjam Bader . Vi från VFK som var där var överens ,
    Gauthiods målvakt och 6 an i Lidköping var bäst på plan . Lång match , sommar när vi kom och höst när den slutade . LYCKA TILL I FORTSÄTTNINGEN , önskar Bengt , Jessicka , Yasmin och Elin

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2015 Bibbi Dahlström

Efter 8 spelade hemmamatcher ser resultatet ut enligt nedan.

8 rätt 11 kuponger
    7 rätt 56 kuponger
    6 rätt 73 kuponger
    5 rätt 56 kuponger
    0-4 rätt 64 kuponger

Hälften av den sålda summan går ut i vinst till de tre som tippat bäst.

• 8 jun 2015 Leif Hermansson

Spelschema är utskickat till alla lagledare och tränare.
    Nu är det upplagt under dokument/lithells också för alla mammor :-)
    /Leif

Rapportera

Rapportera

• 8 jun 2015 Mamma

Vart kan vi se spelschemat för F11 Lithells cup söndagen 14/6??

Rapportera

Rapportera

• 2 jun 2015 Janne

När kommer lottningen för Lihells cup?

Rapportera

Rapportera

• Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

• 18 apr 2015 Bo Albert

Måste också gratulera Christoffer Gustafsson som vann vårt interna tips i supporterbussen. Som grädde på moset skänkte han prissumman till nästa supp,resa.Tack Christoffer, Mycket trevligt att åka med supp.bussen. Kom med i detta goa gäng till nästa resa!

Rapportera

Rapportera

En klar vinst för herrarna mot LFK med 4-1. Pelle Ö 2 st, Jonis o Emil O.
    Ledning med 3-1 i halvlek, vilket LFK skall vara nöjda med. Jag tycker att vi skulle haft en straff direkt efter den första straffen. Alla i laget skall ha plus med ett litet extra plus till tvåmålsskytten Pelle Ö. Erik F blev skadad i slutet på första halvlek o in kom Sebbe N o skötte sig bra. Hoppas att Erik F är tillbaka till nästa match, men som sagt var är avbytarna bra. Andra halvlek spelade våra killar bara av o LFK fångades in i den säck som försvaret hade. Mycket bra kontrollerat!! Kommer Emil O att bli den spelare som spelar minst tid o gör flest mål?? Perfekt inhoppare så här långt,

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2015 Bo Albert

PS.
    Finns det något lag i serien som har en så bra "bänk" som vi har
    Wersa , Emil S o Hjalmarsson kom in i andra halvlek med ett mycket bra resultat. Kim o Jonas hade säkert kunnat plocka in några de andra (Sebbe o Gabbe)så hade .det också blivit ett bra resultat. Bra coachat av ledarna idag.Fortsätt så!