Vi försöker väl att få med oss tidningarna så mycket som möjligt med resultat, texter m.m. men visst skulle det vara roligt med mera uppmärksamhet. Vi tar till oss detta och gör mer försök

Rapportera

Rapportera

• 16 jan 2012 Stig Johannesson

Handboll div. 3 herrar: IFK Hammarö - HP Skövde 90 37 - 26 En riktigt trevlig match. IFK Hammarö är sevärda! Spelar en fyndig och rapp handboll, med flera duktiga 9 m skyttar. Snabba kontringsspelare och en duktig målvakt. När sedan domarna gör en, i det närmaste, prickfri insats måste jag vara nöjd! Kanske spelar IFK Hammarö den bästa handbollen i distriktet just nu?? Önskar se det fina spelet HELA matchen
    Men ingenting i tidningarna om den fina verksamhet ni bedriver!!Skaffa fram en rapportör med det snaraste!!Viktigt!! Ge denna betalt!

25–29 (11–15)
    HK Lidköping svarade för en riktigt bra insats mot serieledande Hammarö.
    – Ja, vi börjar få ordning på spelet. Vi är inte så dåliga som tabellen visar. Mot Hammarö hade vi ett bra försvars- och kontringsspel, säger Magnus Friman, tränare i HK Lidköping.
    HK Lidköping hamnade i 2–8-underläge redan efter sju-åtta minuter. Men därefter spelade lagen jämnt.
    – Inledningsvis brände vi för många lägen, förklarar Friman.
    Men HKL vek inte ner sig utan marginalen var bara fyra mål i halvtid.
    I den andra halvleken fortsatte HKL att störa serieledaren. Med sju minuter kvar hade avståndet krympt till tre mål.
    – Men då blev det för stressat från vår sida, säger Friman.