Stabilt killar inte riktigt på topp men ändå vinna enkelt! Mike Johansson planens gigant!

Rapportera

Rapportera

• 12 feb 2012 Robin Malm

Härlig insats igår grabbar ni som var med och spelade med B-laget. Nästa person som skall övertalas att vara med är Peter Westerback. Glöm inte att tjata på honom :) Idag är det en ny match lika viktig som alla andra, det finns inget annat än fullt ös som gäller idag!! Syns 14:45 i hallen grabbar!
    mvh Coach med en hel del värk i kroppen idag :)

Rapportera

Rapportera

• 6 feb 2012 Bengt Johansson

Känns som att det blir 2:an eller kval efter helgens matcher. Återstår förvisso 6 matcher men nu är det 7 po ner till 3:e laget. Bara att ladda inför helgens match mot Stenungsund. Själv laddar jag i Sälen.

Rapportera

Rapportera

• 4 feb 2012 robin

Bra kämpat gubbar! Surt att det inte gick hela vägen! Hoppas att greken såg ruskigt vältränad ut!

Rapportera

Rapportera

• 3 feb 2012 Westerback

Hammarö B - Bruks B. 26 - 28 (10 - 12)

Vi får inte världens bästa start i och med 3 tidiga utvisningar efter drygt 12 minuter. Dock spelar vi ett väldigt bra 5-6 spel och får bra träff bakåt, hittar även luckor framåt. Matchen är under första halvlek ganska jämn. Tyvärr får vi inte riktigt till våra avslut och har en del tekniska fel.

Andra halvlek får Bruks göra några enkla mål då vi har ett ganska passivt försvar och vi fortsätter dra på oss utvisningar (totalt 10 min spel med en man mindre, mot deras 0 min).
    Vi går då över i att spela 5-1 och tar genast in 3-4 mål, mycket tack vare en något otränad Adam Gustafsson. Efter 15 min i andra halvlek så får Bruks återigen igång deras anfallspel.

Tycker att vi spelar ett bra kollektivt spel framåt men får som sagt inte in bollarna i mål, samtidigt som vi inte får domsluten med oss heller. Alla ska ha beröm för att vi kämpar matchen igenom. Extra plus till Pavlos som drar ett tungt lass framåt. Alexander Blom som kämpar och sliter och till Adam Gustafsson för en härlig comback.

• 2 feb 2012 B-Coach

Glöm ej derby mot Bruks fredag kl 19.00 Hammarlunden! Kanske Stenbäck och Konrad dyker upp??

Rapportera

Rapportera

• 2 feb 2012 Robin Malm

Nästan 40 framåt..men framför allt nästan bara 20 bakåt!! Försvarsmoralen igår var underbar att se från ALLA killarna som spelade, Johan gör en härlig nypremiär i mål. Trots att vi gör nästan 40 framåt så är anfallsspelet inte på topp, vi kan bättre samtidigt som vi igår saknade två av våra hetaste niometare. Killarna är nu värda en handbollsfri helg och passa nu på att vila upp Er! Peter och jag ska på utbildning hela helgen...kul
    mvh Coach

Rapportera

Rapportera

• 2 feb 2012 Ronnie

Stabilt grabbar! Varför behöva vara nervös....

Rapportera

Rapportera

• 29 jan 2012 Robin Malm

Styrkebesked!! Äntligen en bra start på en match, den senaste tiden har vi haft tveksamma starter och kommit in i matchen efter 7-8 minuter. I går sätter vi nivå direkt, vi visar prov på att vi har en bra bredd framför allt genom att vi vågar sätta tryck i vår andra och första fas direkt och i stora delar av matchen. (Spela tills man inte orkar mer och sen byta). Känns bra i magen att Anders har rest klart, Robin Persson kommit tillbaka och att Johan Asmussen är tillbaka. Vi har tuffa matcher som väntar och vi behöver allt vi kan få. DET SOM ÄR VIKTIGT ATT POÄNGTERA ÄR ATT VI TRÄNAR SOM ETT LAG, VI VINNER SOM ETT LAG OCH VI FÖRLORAR SOM ETT LAG, OAVSETT SPELTID SÅ ÄR ALLA I ORGANISATIONEN DELAKTIGA!! Känns skönt när spelare som denna gången inte blivit uttagna hejar på från läktaren och är de första som kommer och gratulerar vid vinst. Alla är viktiga! Nya träningar och matcher väntar med start redan idag med match mot ett supertaggat och uppfräschat Forshaga. Lycka till gubbar så syns vi på handbollsträningen imorgon! / Coach