Rapportera

Rapportera

• 30 aug 2010 Höreda referat

Det blev förlust för HGIF i kvällens match i Frinnaryd.

HGIF förlorade alltså kvällens viktiga bortamöte mot Frinnaryd. Förslustsiffrorna blev 3-5 (2-3). Trots att HGIF målmässigt var med i första halvlek var det kanske där matchen förlorades.
    - Vi gjorde kanske säsongens sämsta första halvlek där inte mycket stämde berättar Tovio Hakkarainen efter matchen.
    HGIF kom nämligen ganska tidigt i underläge och det var bud på ytterligare mål. Bland annat räddade Christian Berg ett friläge. HGIF kunde dock vända på sifrorna efter två fina mål av Samuel Herbertsson men säg den lycka som varar. Hemmalaget kunde nämligen vända tillbaka till ledning innan första halvlek var klar.
    I andra halvlek blev det en del ommöbleringar i HGIF och man gjorde en betydligt bättre halvlek. Men tyvärr lyckades man inte få till någon kvittering och när man gick ner på tre försvare och flyttade fram folk åkte man på två kontringar på sista kvarten och så var den kvällen förstörd. Samuel Herbertsson kunde dock få till en reducering i slutet på matchen och svarade alltså för ett hattrick.
    - Vi gör helt klart en bättre andra halvlek men lyckas tyvärr inte sätta våra chanser där, fortsätter Toivo.
    Nu hade kanske HGIF med sig resultaten i övriga matcher och är i högsta grad fortfarande med i kampen om andra platsen i serien. Frinnaryd är nu ny tvåa i serien. Närmast väntar nu Fredriksdal på hemmaplan om en vecka för HGIF.

Rapportera

Rapportera

• 30 aug 2010 Paintball???

Seriöst.. Finns det något intresse av paintball snart??

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2010 rickard

Tycker henke gjorde en kanon insatts först målet som gav laget hopp om vinst o sen håller han bra i bollen o slår bra passningar...
    Sen va kalles inspel till johan ett riktigt höjdar mål! Och mackan va bra med som smällde på lite:-) fortsätt med det mackan !! o med att smälla på så gjorde jerry den snyggaste tacklingen på en någon benigare motståndare som fick en vacker luftfärd:-)

Rapportera

Rapportera

• 28 aug 2010 tomas

Vad kan man säga om matchen mot höreda =) gillar verkligen inställningen i vårat gäng , härligt grabbar . Hoppas o tror vi kan ta 3 p till på fred men det gäller att alla sliter som djur precis som i de sista matcherna . FORSA Fif