Danne lille, har hört att skelettet försvagas med åren...ta med silvertejp och en bår så vi får av dig av planen..

Rapportera

Rapportera

• 7 sep 2010 Robert

Jaha, då var det då dags för det gamla 70 gänget att visa upp sina nyputsade dojjor på gamla IP igen.
    Det svåraste motståndet för oss blir förmodligen att inte ryckas med av frenesi och spelglädje och därmed riskera att punktera matchen redan efter första halvlek, vi vill ju visa upp skönspelet och målgesterna även i andra.
    Men var så säkra att de "gamle" har lite på lut....

Rapportera

Rapportera

• 7 sep 2010 Danne

Henke, ska du verkligen vara med på lördag? Har hört från säker källa att småkillarna på ditt jobb inte vill spela med dig för de är rädda att du ska gå sönder. Hur ska det då gå mot de fullvuxna?

Rapportera

Rapportera

• 6 sep 2010 Henke..

Danne jag garanterar minst 2 mål och minst 5 tunnlar på dig..du kommer behöva steloperera dina gamla ben efteråt..

Rapportera

Rapportera

• 6 sep 2010 Danne

Vore gott med en korv i pausen. Fixa det Kalle, o en bärs till det. Efter 10 minuter har vi redan avgjort matchen. Sen kan vi utnyttja vår rutin o rulla boll i backlinjen. Tips 4-1 till 70-laget. Hultén 2 mål, Jansson 1, Gummit 1. Henke 1 (billig straff i 89 min) för Junisarna.