Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 10 okt 2011 Carina

När jag väl läst igenom texterna så ser jag lite stavfel här och där! Det går lite för snabbt ibland när man skriver på Ipaden...Och sedan ska det vara tre straffläggare inte två. Sorry....

Rapportera

Rapportera

Inga tecken var ju kvar så jag får fortsätta här.......

Tvyärr blev inteså långvarig då de fick en hörna och den råkade ta på en av våra spelare och gick in i mål.... Men tjejerna ger inte upp, tyvärr kan vi inte få in ett mål till innan tiden är slut. I denna matchen har vi en helt annan ork och vilja än i förra alla sliter och försöker göra sitt bästa utifrån sin förmåga. Då blir det straffar. jag har Inge som helst aning om vem som kan slå dem då jag bara sett en match med tjejerna i höst, så jag får välja två i högen. Alla gör sitt bästa men tyvärr går det inte hela vägen. Däremot fångar Elin två straffar vilket är kanon :) Ldb vinner men i mina ögon var ni de värdiga vinnarna men vi hade inte den där lilla extra turen.

För att summera det hela. Två vinsteroch tre förluster, var av en på straffar är mer än helt okej för ett gäng som började att spela tillsammans i höst. Och om vi minns tillbaka hur seriespelet började så kan man bara konstatera vilka framsteg ni alla gjort!!! Kul att se att fler och fler tränar regelbundet, fortsätt med det så kommer snart större framsteg. Och nästa gång hoppas jag att ni kan åka i väg med fler avbytare, för då blir det ännu skojigare. Tack för en trevlig söndag tjejer och föräldrar
    :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 10 okt 2011 Cariina

Ja då var det väldigt nära att F01 också fått åka hem från Furulundscupen med ett guld i B-finalen, i stället blev det en hedrande andraplats/silver då vi förlorade på straffar mot ldb :( Morgonen började inte så bra...Ett återbud då det blivit en missuppfattning, Hanna À inte skulle vara med eftersom hon varit sjuk, allså fick vi åka iväg med nio spelare i stället för tio. Två minuter in på första halvlek blir Nathalie illamående och nu är vi helt plötsligt bara en avbytare...Men tjejerna går in och gör en kanonmatch och vinner den med 2-0. I nästa match väntar ett duktigt Borgeby. Slutresultatet blir förlust med 1-4. Här har vi lite otur. Ett självmål, då bollen på en hörna stutsar in på våra spelare och går in i eget mål, sedan har Elin händerna på bollen då enav deras spelare sparkar bollen ur händerna på henne och det blir mål och en skadad målvakt som resultat. Som tur är har vi Emma som kan gå in och ställa sig i mål och Elin provar att spela ute i stället. Nästa match blir tuff och förlust med 4-0 tror jag... Sedan är det dags för semifinal i B-slutspelet. Elin får prova att ställa sig i målet eftersom Emma skadat sin handled i förra matchen. Vi är överlägsna i denna matchen men bensinen är helt slut och vi har knappt någon orka att skjuta bollen mot mål. vi har ändå lite tur då vi får en straff efter hands i straffområdet. Annie tar den, lägger upp den lugnt och fint och placerar den säkert i mål. Vinst med 1-0 och vi är i final mot ldb. Inför finalen får vi bryta mot all policy, jag får uppmana föräldrarna att de måste ge sina tjejer lite snabba kolhydrater i form av choklad och nått sött att dricka annars kommer tjejerna inte att orka. Mot Ldb är vi det helt klart bästa laget. Vi gör 1-0 ett par minuter in i andra halvlek. Erica pappa har lovat 50 kronortill den som gör mål och Annie som är glad för pengar ser till att göra en löpning från halvplan för att sedan avsluta med ett skott in i mål? Annie tackar för pengen :)